wesele

Witam
Ostatnio mialam wesele w Panu Tadeuszu. Powiem szczerze ze miejsce i jedzenie super. Jednak zawiedziona jestem jak goscie po weselu powiedzieli mi ze placili wiecej niz mialam na umowie za nocleg. Wspomne ze Pani z ktora rozmawialam po roku czasu powiedziala mi ze za nocleg jest 50 zl a ja na umowie mialam 45 zl , niby cos mialo byc dodane na umowie o zmianach ceny ale ja takiej wzmianki nie mialam. Druga sprawa to tort kiedy dostarczono na sale byl uszkodzony przez kelnerke ktora niefortunnie na moich oczach pakowala go spowrotem do lodowki, robiac dziwna mine. Komunikacja miedzy wlascicielka a corka jest dziwna, kazda mowila co innego odnosnie dekoracji.Pytano mnie czy zyczymy sobie przed rozbiciem kieliszkow wlozenie ich do woreczka czy tez nie, stwierdzilam ze nie chce woreczka. Jednka zostalismy zaskoczeni przez kelnerke ktora przyleciala z woreczkiem i nie mielismy wyboru. Moja rada dla przyszlych par zeby dowiedywac sie rok wczesniej o cenach noclegu bo wychodzi na to ze wszystko zalezy ile osob w danym pokoju jest im mniej tym drozej a nie jak powiedziano nam ze doba za osobe 45 zl. Dokladnie tez omowic sprawe dekoracji najlepiej z jedna z Pan a nie 2. pozdr.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wesele

Witam miałam wesele w Zaścianku niedawno i powiem że jedzenie było przepyszne . A co do hotelu i śniadań goście chwalili było czyściutko papieru toaletowego pod dostatek i ręczniki także były a pokój pary młodej był przepiękny zrobiony z ręczników dwa łabędzie i słodki upominek widziałam że sprząta jakaś młoda dziewczyna która naprawdę widać że się stara i ma pojęcie również robi przepyszne śniadania goście bardzo chwalili więc nie zgadzam się z tymi opiniami ja naprawdę polecam wszystko ! Organizacja jest super ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0