SYLWESTER 2017/2018 PAN TADEUSZ CHWASZCZYNO (1) Piękny szałas myśliwski w chwaszczyńskim lesie- wymarzony sylwester za dobrą... JOANNA Szczerze polecamy (1) Polecamy organizację wesela i poprawin na sali Pan Tadeusz. Doświadczenie i... Monika i Arek wesele (2) Witam Ostatnio mialam wesele w Panu Tadeuszu. Powiem szczerze ze miejsce i... inka
Sala weslena ok, hotel totalna porażka!!!!!! (1) Zdecydowaliśmy się na to miejsce ze względu na klimat i dostępność miejsc... kk Wesele 01.08.2015 (2) Organizowanie wesela w Sali Pan Tadeuszto sama przyjemność!! Przepięknie... Paulina Leżon Rewelacja! (1) Czytając Wasze opinie jestem bardzo zaskoczona. Spędzałam tam Sylwestra poraz... Karolina sylwester (1) Chciałam się podzielić z wami moją opinią.Czytając wpisy jestem zaskoczona no... beata Sylwester 2013 (1) Ogólnie- niedosyt!! Kelnerzy nie dbali o stoliki, sterty brudnych naczyń... Kasia Sylwester 2013 (1) Głodno i chłodno I co tu więcej dodawać no chyba tylko to że na głowę nie... Darek sylwester (1) Czytam opinie i jestem w szoku.....nie wiem czy ludzie idac na zabawe... Asia R. Sylwester (2) Klimat fajny strasznie ubogie meni wszyscy nas znajomi około 18 osób wróciło... Gość Wiesław - opinia (2) Sylwester w Panu Tadeuszu w tym roku okazał się bardzo słaby. Mało miejsca na... Wiesław Polecam!!! (1) Najlepszy Sylwester do tej pory!! Muzyka dla każdego, czyli lata 70-te,... Gosia Wesele (1) "Pan Tadeusz" wydawał się być bardzo dobrym pomysłem, by zrealizować tam... M. wesele... (1) uwaga na klimatyzację! chata jest kryta papą więc nietrudno się domyślić, ze... Kry SYLWESTER 08-09 (1) Byliśmy z żoną i parą przyjaciół. Wspaniała atmosfera i super zabawa. Bardzo... Mario Mauro organizacja wesela (1) Wszystko zgodne z umową.Przesympatyczna obsługa i właściciele.Sprawna obsluga... Renata Kubicka