wesele w cztery pory roku-opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam
poszukuje opini na temat organizacji wesela w hotelu cztery pory roku w straszynie. DObre i Zle.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wesele w cztery pory roku-opinie

Nie wiem jak wesela, ale, maja bardzo dobre jedzonko:-)

Robiłam tam swoje w czerwcu zeszłego roku. Byłam bardzo zadowolona i goście również. Polecam.

agacik - a powiedz za ile mieliscie menu na osobe? i czy bylo wystarczajaco jedzenia. martwie sie tym najbardziej. troche tez walczymy z pania o zniezke na pokoje - czy braliscie noclegi? i czy mieliscie swoje ciacho a najwazniejsze jak z napojami. Nam kaza kupowac u nich. 10 zl za litr. Ile trzeba liczyc sokow na osobe. ??

Byłam jako gość ale chyba ze 3 lata temu. Jedzenia było mało, a obsługa nie do końca uprzejma. Pewnie od tamtej pory coś się zmieniło, jednak mi niesmak pozostał.

up
moze cosik jeszcze!!!

Madief,

wesele było naprawdę udane. Koszt na osobę wyszedł nam ok 170 zł. Jedzenia było wbród i było pyszne. Bardzo dużo jeszcze zostało i obsługa sama spakowała nam je do specjalnych pojemników. Jeśli chodzi o ilość, to naprawdę-polecam się zdać na rady pani (nie pamiętam imienia), która się tym zajmuje. Soki i wódkę mieliśmy stamtąd. Sami dokupiliśmy wino, ale tylko dlatego, że nie mieli w swojej ofercie naszych ulubionych gatunków i wcale nie zaoszczędziliśmy, trzeba było jeszcze zapłacić korkowe.
Ciasto i tort (pyszny!) też zamawialiśmy na miejscu i też z ilością zdaliśmy się na doświadczenie tej pani. Naprawdę uwierz-ona ma w tym doświadczenie. Podajcie jej liczbę gości i wybierzcie menu, a ona już się resztą zajmie. My byliśmy bardzo zadowoleni. Mieliśmy czas na inne rzeczy.
Goście spali w hotelu na miejscu-nie pamiętam kosztu, my mieliśmy apartament w wiejskiej chacie-bo tam robiliśmy wesele.
No całości domówiliśmy jeszcze prosię z rusztu i piwo z beczki;)

up dla Agatoni

Witam,
Przymierzamy się wynajęcia sali w hotelu Cztery Pory Roku. Byliśmy oglądać i jest naprawde warta zinteresownia, ale obawimy sie ze moze byc za mała na 97 osób. Czy możesz podzielic sie opinia na ten temat, napisć ile Wy mieliście osób, jak menu- dobre, dużo czy w sam raz?Jak są ustwione stoły? podkową czy E? jak jest z miejscem do tańczenia?czy masz może jakieś zdjęcia pokazowe, jak to wyglądało u Was?bedziemy bardzo wdzieczni za pomoc, tak naprawde nie m duzych sal w trójmieście, takich które nie były by w samym centrum miast. Może mcie cos wartego poleceni... Pozdrawiam, zyczę szcześcia

ja bylam tam 2 lata temu na weselu u Siostry..niestety nie pochwale tego lokalu,jedzenie podano całkiem zimne. Oszukali nas z napojami, policzyli duzo wiecej niz wypili gosicie no i ogolnie caly czas kombinowali...w trakcie wesela robili nam awanture,ze lampa spadla z półki i trzeba bylo przy wszystkich palcic...beznadziejnie. Ale miejsce samo w sobie piekne.

My mamy tam wesele w lipcu. Miejsce cudowne :)
Mam nadzieję, że się nie rozczarujemy..

może ktoś ma jakieś świeże opnie? :)

Podbijam!

byłam dawno temu, było ok

Inne tematy z forum

Silva (9 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...