wesele w liwalu

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam serdecznie!! Nic nie wiem o hotelu w Gdańsku Brzeźnie, który stoi tam od trzech lat (Lival). Chciałabym sie "cosik" dowiedziec o obsłudze w tym hotelu a szczególnie interesuje mnie kuchnia, czyli jakie potrawy na menu weselnym, ile porcji i czy mozna zaspokoić głodek gości weselnych. Bardzo dziekuję;-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wesele w liwalu

my mamy tam wesele 22 kwietnia :) więc na razie mogę tylko powiedzieć coś niecoś o organizacji :)

Szef kuchni jest bardzo miły i otwarty na propozycje... możesz dowolnie kombinować z menu i dokładać, odejmować i zamieniać ..... jeśli chodzi o alkohol to musisz kupić u nich tylko niewielką ilość resztę możesz wnieść swojego.... tort też można zamówić u nich, ale my zdecydowalismy się na Sowę i też nie było problemu.... kawa, herpata, szampan na powitanie i napoje są wliczone w cenę.....
Aha robią tam wesela tylko poza sezonem i niewielkie czyli chyba do 60-70 osób....

jedna z forumek miała tam wesele jakiś czas temu i była bardzo zadowolona z obsługi, smaku potraw ich wyglądu i ilości :)

w razie pytań wal śmiało :)

Re: wesele w liwalu

BASRED, znajoma miała tam wesele. Podobno mało jedzenia, a drogo