weterynarz Gdańsk-proszę o polecenie

Witam forumowiczów,

od niedzieli jestem posiadaczką szczeniaczka.
Poczytałam w necie trochę opinie o dobrych wet. Często przewija się dr Czernielewski z Wrzeszcza , dr Ulewicz z Jasienia.

Proszę podpowiedzcie gdzie chodzicie z waszymi pupilami.
Chyba jak każdy szukam dobrego specjalisty za rozsądną cenę.
Dzxiękuję.

ps. mieszkam na Ujeścisku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: weterynarz Gdańsk-proszę o polecenie

http://www.gabinetwbrzeznie.pl/omnie.php

Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jeżdżę do Animal Garden w Kiełpinie, w nagłych przypadkach nocnych/weekendowych zdarzało mi się być w całodobowej Przychodni Weterynaryjnej na Bitwy Oliwskiej, dobre opinie słyszałam też o Trójmiejskiej Klinice Weterynaryjnej na Bulońskiej (również całodobowej).

na Pogodnym Osiedlu dwie miłe babeczki polecam-ja jestem zadowolona

Dr. Ulewicz jest ok. Jak jesteśmy na działce(w Jasieniu) i potrzebujemy weta, to jedziemy do Niego :) (ul. Rycerza Blizbora)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Siedlcach na Szarej w tzw. kwadracie jest gabinet przyjmuje dr. Wyszyński bardzo fajny lekarz z powołania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> mieszkam na Ujeścisku

Animal Garden o którym pisała μ też polecam i to bardzo.
M.in. patroszyli moją sukę. Po 2h suka była na chodzie i w pełnej "gotowości bojowej" :D
Zero powikłań a śladów po patroszeniu trza się naszukać ;)

Ale sporo dobrych opinii czytałem również o wecie na Orunii Górnej, na Krzemowej (od strony Platynowej... za Biedrą, po prawej, koło Pizzerii.. nie pamiętam jakiej ;D który jest dużo bliżej z Ujeściska.

Na tyle sporo, że kiedy jechałem jakiś czas temu 154 z babką z kotem w nosidełku i wysiadła razem ze mną przy Krzemowej, nie mogłem nie zagadać ;)
Owszem.. właśnie tam szła i nie mogła się nachwalić.

Ja... póki co, nie miałem okazji korzystać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Amicis na Elbląskiej. Tyyyle lat i nadal na wysokim poziomie bez naciągania.

Z czystym sumieniem również polecam Animal Garden

Witam, polecam serdecznie przychodnię VETLAND na ul Bergiela, to chyba Ujeścisko. Ja korzystam z usług tych wspaniałych lekarek już od lat choć mieszkam na Zaspie i bliżej mam dziesiątki przychodni. Moje psiaki, bo już kolejne, są tam pod fachową opieką od szczenięcych lat. Na miejscu mają usg, rtg, salę operacyjną, co w nieszczęśliwym wypadku lub nagłej chorobie bardzo ważne. A do tego podchodzą do wszystkich futrzaków z prawdziwym zaangażowaniem i miłością. Ja nie zamienię tej lecznicy na żadną inną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tylko wyjdziesz za drzwi kobietko, i a panie doktorowe obrabiaja za plecami i kometnuja glupio, odbywalem tam staz pol roku i wiem duzo na ten temat, jedynie dla nich na plus to tylko to ze maja wiedze i lecza zwierzaki ,ale tak to zwykle plotkary.

Polecam: Górkę ul. Hallera i Barancewicz Suchanino

Ja jeżdżę na Chełm na Cieszyńskiego 13 do Ulgi. Przychodnia nowa, ale lekarki doświadczone. Dr Klepka dwa razy uratowała moją kotkę. Polecam z czystym sumieniem.

W Gdańsku bardzo dobrego weterynarza znajdziecie w Nasza Lecznica. Potrafią poradzić sobie nawet z bardzo trudnymi schorzeniami i bardzo troskliwie podchodzą do zwierząt. Cenowo niedrogo.

Polecam dr Ulewicz ,ma dużo cierpliwości do właścicieli a to jest ważne,ma także super podejście do zwierząt.Niedawno straciłam kotkę .

Ja się zdecydowałam na ten abonament usług weterynaryjnych Pethelp. Znacie? Wszystko w abonamencie, wizyty u weterynarza, szczepienia, badania, nawet mam porady online. No to jak na ten czas pandemii super sprawa. Płaci się rocznie lub w ratach miesięcznych jak komu wygodnie. Dla mnie mega rozwiązanie https://pethelp.pl/

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...