weterynarz

Temat dostępny też na forum: Banino
Witam. Poszukuje dobrego weterynarza w Baninie. Czy może ktoś polecic.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: weterynarz

A ten koło piekarni to zły ?

Kolo ktorej piekarni? :)

z tyłu za Tiramisu. Bardzo dobry wet.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po ostatniej wizycie niestety muszę powiedzieć,że jestem niemiło zaskoczona w ciagu ostatnich 6-9 miesiecy ceny pani weterynatz podniosła o ponad 100 procent . Za tabletki na odrobaczenie kota płaciłam ok 11 zł a teraz ta sama tabletka kosztuje 25, w gdańsku w zeszłym tygodniu za tą samą tabletkę zapłaciłam 16 zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ma Pani, zatem wybór... a to, że lekarstwo podrożało nie stanowi o jakości usług. Uważam panią weterynarz za niezwykle kompetentna i zaangażowaną osobę. Kupuję tam również leki i za każdym razem jestem zaskoczona ich niską ceną.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda. Ceny bardzo poszły w górę, choć Pani Aleksandra jest fajnym weterynarzem. Gdzieś słyszałam, że koszt wynajmu pomieszczeń w Baninie jest wariacki. Pewnie dlatego, że nie ma ich wiele...

ja polecam Osowa AWET + na ul. Cerery boczna od Barniewickiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam w Osowie na Międzygwiezdnej, dobrzy lekarze i bardzo dobrze wyposażony gabinet, na miejscu od ręki można zrobić badania krwi, USG. Uratowano tam moją kotkę, i poprawiono diagnozę dla psa z gabinetu w Baninie. Z całą pewnością mają olbrzymie doświadczenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy ul. Różanej Wetmedyk
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ponoć tak,na Rozanej,tyle tylko że bez oświetlenia,żeby każdy widzial gdzie to jest klientów tam nie będzie;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...