wiazanka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy mozecie polecic jakas dobra kwiaciarnie, z dobrymi cenami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wiazanka

Taki wątek juz sie przewinął kilkakrotnie - wystarczy wpisać w wyszukiwarce szukane słowo...
np. kilka kwiaciarni polecanych bedziesz miała tu:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=32226&t=20705

Zawsze jedną - ZDROJEWSCY- SOPOT - JANA Z KOLNA - ZAWSZE PIĘKNE, ZAWSZE SWIEŻE i NIE WIDZIAŁAM TAM NIE ZADOWOLONEGO KLIENTA.

wiesz Inusia troche przesadziłaś - kupowałam tam kwiaty mojej kuzynce na obrone i nie byłam zachwycona, poza tym był wtedy bardzo mały wybór i jakos kwiaciarka sie nie popisała...

ja juz mam upatrzona wiązanke, tylko chcialabym, by ktos ja ladnie zrobil

Jest taka kwiaciarnia, ktora polecila ktoras z dziewczyn na forum. Bylam tam w poniedzialek i zamowilam sobie wiazanke z tulipankow. Obsluga bardzo profesjonalna i ceny niskie. Duzy wybor. Wrzeszcz, kolo Strazy Pozarnej, kwiaciarnia Ewka
Pozdrawiam

mozecie polecic jakas kwiaciarnie w Gdyni?

ja słyszałam, że jest taki Pan, który super sie zna na kwiatkach i teraz ma kwiaciarnie na 10 lutego, w bramie, gdzieś w okolicach sklepu TeleMAngo, czy jak to sie tam nazywa, no przed restauracją Ameryka ;))
albo inaczej, jak wiecie gdzie jest albo przynajmniejkiedyś był bilard to tam jest pracownia florystyczna, ponoć ładnie robią ;))

no i na 3 maja, koło Triumpha tez jest fajna kwiaciarnia ;))

Mnie kiedyś zrobili bardzo ładną wiązankę w Gdyni w Batorym, tuż przy wejściu od strony parkingu.

w Batorym nie polecam
zależy na kogo się trafi
często jednak siedzą tam młode panienki nie mające pojęcia o robieniu bukietów:/
już kilka razy tam wtopiłam

natomiast moge polecić pewną kwiaciarnię na osiedlu Dąbrowa (za Karwinami) mimo iż mieszkam w centrum Gdyni, jeżdżę tam zawsze po kwiatki, ślubny bukiecik również tam zamówiłam
i tak naprawdę wiem że z jakich kwiatów bym nie wzięła to zrobiony przez tą panią kwiaciarkę będzie mi się podobał:)
a zamówiłam z różowych różyczek i białych tulipanów:)

znam wiele osób które jeżdżą na Dąbrowę po kwiatki, zresztą teraz Pani otworzyła już drugi punkt.. nie narzeka na brak klientów

kwiaciarnia usytuowana jest przy ul. Sojowej, na skrzyżowaniu przy Krzyżu w prawo i zaraz po prawej stronie, bardzo ładny duży punkt:))

Nie upieram się. Ja robiłam raz i byłam zadowolona, ale może to był wyjątek od regóły.

czy to jest w tych drewnianych budkach czy w strone Dabrowki w tym nowym bloku?

Nie w strone Dąbrówki za apteką po lewej stronie.Kupuje od zawsze i zawsze zadowolona .Kwiaty są świeże a wiązanki PIĘKNE. Pozdrawiam

Tak w stronę Dąbrówki

zgadza się:))

wiza mieszkasz w tamtych stronach??

Tak mieszkam, ale troche dalej:-).

Dabrowka na tak a co z Klifem?

Moja siostra zamawiala tam wiazanke slubna i cudo. Okragly, niewielki bukiecik z bialej eustomy i czerwonych roz. A ja tam zamawiam od paru lat rozne bukiety i nie zawiodlam sie. Wiec tam uderze aczkolwiek zastanawiam sie na kwiaciarnia w Klifie. Czy ktos cos wie? Bo zwykłe bukiety tez robia bajeczne.