widełki cenowe za opiekę nad dzieckiem dwadziesciakilka godz.tydz. ???

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Drogie forumki, na wstepie przepraszam wszystkie strażniczki porządku forumowego, podobne tematy były, ale ja potrzebuję "porady" w tym konkretnym...
Od września chcę wrócić do pracy, w związku z tym będę szukała niani, chciałam się zapytać jaką kwotę powinnam zaoferować niani za opiekę nad 10cio miesięczną dziewczynką, u mnie w domu (najlepiej), 5 lub 4 razy w tygodniu, dwadzieściaparę godzin tygodniowo (czyli pewnie raz 4 godzinki, raz sześć..., najpóźniej do 17tej), wolałabym ustalić jakąś miesięczną kwotę.
Pomału będę się rozglądała, dlatego chciałam zrobić najpierw tu takie rozeznanie, może jakies nianie, lub mamy mające opiekunki podrzucą mi jakieś "widełki"
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: widełki cenowe za opiekę nad dzieckiem dwadziesciakilka godz.tydz. ???

ech... rozumiem, że o ile się nie zamieści jakiegoś kontrowersyjnego tematu, to nie ma co liczyć na podpowiedź :) ;)
Może gdybym napisała, że zamierzam zaproponować niani jakąś głodową pensję, albo full obowiązków poza zajmowaniem się dzidzią, albo, że próbuję sprzedać "konia na biegunach bez nogi" albo "tampony bez pudełka"... oczywiście w dziale Rodzina i Dziecko bez ogłoszeń... ;) no to byłby temat do rozmowy :)
Niemniej jednak.. życzę miłego wieczoru. Pozdrawiam.

myśle,że stawka 9-10zl na godz bedzie ok

Mamy wekeenduja :)

z tego co czytalam przedzial jest 5-10 zł na godzine 700zł-1200 miesiecznie

j ja już nawet za 500 zł nie chciałabym pilnować dziecka u tak niecierpliwe,złośliwej zołzy :(

No ja tym bardziej nie zatrudniłabym kogoś bez poczucia humoru :)
Weź sie w garść dziewczyno, ogarnij się trochę, czytaj ze zrozumieniem ;)

no chyba pomyliłaś myśli co??? to ma być poczucie humoru obrażasz te które płacą mało i chcą pomoc dodatkowo inną niż tylko pilnowanie,obrażasz te które sprzedają konika bez nogi -----widzisz widocznie Tw oj wątek mało inteligentny skoro nikt nie reaguje co sama zauważyłaś

i tak pewnie cały dzień... czytasz i czytasz i się zastanawiasz komu by tu "dosrać". Nie będę wczytywać się w Twoje górnolotne przemyślenia, bo mi szkoda czasu na pyskówki na takim poziomie... idź się przewietrz, czy co tam Ci pomoże... ;/
W przeciwnieństwie do Ciebie nikogo nie obraziłam (zołza??)

W każdym bądź razie dziękuję za odpowiedzi związane z tematem.

tak dokładnie tak czytam i czytam i kurcze fajnie poczytać coś rozsądnego -----a jak Cię nazwać nie poczekasz nawet chwili i odrazu jedziesz z obrażaniem ---wyluzuj zrelaksuj się jutro walentynki zaczerpnij energii dla męża do września masz czas żeby zorientować się ile zapłacisz

niania u nas pracuje tak
2 tyg od 7-14
2 tyg od 12-16:30

i placimy 1100 zl

za godzine to wychodzi jakos 9 zł z hakiem, juz nie pamietam dokladnie bo dawno liczylam :)

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2384 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...