wieczór panieński

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
prosze o sprawdzone sposoby na wieczor panienski :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wieczór panieński

Moja kolezanka organizowala wieczor panienski w saunie. z winkiem i swieczkami. Nie bylam tam, ale jestem pod wrazeniem pomyslu:)

my tez zorganizowałysmy przyjaciólce wieczór panienski w centrum Odnowy ciała i ducha w Sopocie z szampanem, sauna i winogronami, masażem aromatycznymi olejkami i bylo to czego zabiegana panna młoda wyczerpana przygotowaniami potrzebowała najbardziej , wiele przyjemności dla niej i dla nas

Dziewczyny, fajowy pomysl:-)) Jeszcze powiedzcie gdzie to centrum odnowy w Sopocie i za ile!:-) Dzieki!

Do Gosi, centrum odnoy ducha i ciała bo tak się nazywa miesci sie w sopocie niedaleko baru przystań, uliczka na tyłach Moby Dicka zdaje sie że tam jest jakis pensjonat czy ośrodek wczasowy

Andzia, dzieki:-) Ciekawa jestem, czy pozwalają tam przyniesc z soba jedzonko i winko?:-) Hmmm....czy jan ie przesadzam?:-) Ale nie chcialabym pojsc z torbami...

ja byłam na tej imprezie októrej pisała mka i teraz pamietam,ze to się nazywa "CodiC" lub podobnie i my wniosłysmy szampana i owoce, a panie były na tyle miłe,ze puszczaly przyniesione przez nas płyty, polecam tez masaż aromatyczny, pozdrawiam

Możesz mi napisać jak to mniej więcej wygląda, czy wszystkie dziewczyny są w jednym pomieszczeniu, czy część jest na masażu ina część w saunie itd. tak mniej więcej jak taki wieczór w centrum odnowy biologicznej wygląda, bo dzwoniłam do tego Codica i tam pani powiedziała że nic nie wie na ten temat i się z czymś takim nie spotkała.

a panie były na tyle miłe,ze puszczaly przyniesione przez nas płyty, polecam tez masaż aromatyczny, pozdrawiam andzia napisał(a):

> ja byłam na tej imprezie októrej pisała mka i teraz
> pamietam,ze to się nazywa "CodiC" lub podobnie i my wniosłysmy
> szampana i owoce, a panie były na tyle miłe,ze puszczaly
> przyniesione przez nas płyty, polecam tez masaż aromatyczny,
> pozdrawiam

l

cha, cha, cha

Już ten temat gdzieś był.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...