wieczór panieński

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny poopisujcie swoje panieńskie :>

ja mam taki dylemat - moja przyjaciolka bardzo sie zapalila do organizacji i wymysla cudowne rzeczy! chce np zebysmy jechaly limuzyna potem oczywiscie jakis striptizerek w klubie a potem imprezka! tyle ze to wielkie koszta bo sama limuzyna na 2 godziny to 500 zl. Ona mowi ze dziewczyny sie maja zrzucic ale ja nie wiem jak to zrobic? nie wszystkie dziewczyny sie znaja wiec co ja powinnam powiedziec ze maja zrobic zrzute??????

POMOCY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wieczór panieński

..z tego co wiem i jak jest w zwyczaju to ty nie powinnas o niczym wiedzieć, jezeli organizuja to kolezanki to one wszystko załatwiają a dla ciebie ma być to niespodzianka, ale jezeli to Ty organizujesz panianskie to koszty idą na Ciebie.. wiec wszystko zalerzy czy robisz Ty dla koleżanek czy koleżanki dla Ciebie:) Zagmatwane co?:)))

ty nie powinnaś organizowac swojego panieńskiego. to one powinny o wszystko zadbac. ja miałam skromny wieczór, koleżanki zaprosiły mnie do siebie, pogadaliśmy, popiliśmy, było wesoło, później dolaczyli do nas nasi mężczyźni, bo nudziło im się na ich kawalerskim.

jeśli panieński ma być ze striptizem to polecam wieczorki erotyczne w Vivie co sobotę, tylko trzeba sprawdzić na stronce kiedy występują cheapendelsi, częściej niestety tańczą panie:/
Jak wejdziesz na stronkę możesz obejrzeć zdjęcia z takiego występu.. polecam foty z 16 kwietnia, miałam wtedy swój wieczór panieński i tańczyli Wild Boys:)) zresztą na fotkach się troszkę pojawiam:)))
naprawdę super zabawa:))
było bez limuzyny i świetnie się bawiłyśmy:) przed imprezką usiadłyśmy na plaży i zrobiłyśmy sobie ucztę.. jadłyśmy, piłyśmy...
panieński organizowała mi przyjaciółka, moja świadkowa, ale o wszystkim wiedziałam (oprócz prezentów i tu te dziewczyny co się znały zrzucały sie na prezent a te co sie nie znały przynosiły swoje upominki).

Hejka Dziewuszki. A mi wieczór panieński organizują kumpelki z pracy KOMBINATORKI jedne :))) nic mi nie chcą powiedzieć tylko co chwilę się namawiają itp. :))) z jednej strony nie moge się doczekać a z drugiej mam cykora małego co one Szalone Stwory wymyślą .... :) Mnie tylko powiedziały że nie mam sie o nic martwić i że one wszystko zorganizuja i mam im dać listę wraz z tel.moich "prywatnych" kumpelek jakie chciałabym aby były na imprezce. Kochane są co?

zazdrosze Ci Kawa takich koleżanek i normalnej zdrowej atmosfery w pracy...

u mnie coś siostra kombinuje i nie wiem co tez sie cały czas z Czerwcowym namawia na coś, ciekawe co oni kombinują....

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...