Sklepik odktyłem dopiero niedawno przypadkiem,
ale co fakt faktem urzekło mnie na samym wejściu to klimat (fakt faktem trochę mała klitka w tym pasażu ale cóż nie można mieć wszystkiego)
wyczówalny od progu iż jest to miejsce stworzone przez graczy, wszędzie porozwieszane plakaty i akcesoria do gier, do tego ciekawy pomysł na kolorrystykę i oświetlenie.

Ok ale wracając do konkretów, wszedłem rozejrzałem się siedzi sobie takich dwóch delikwentów ciśnie w gears of war...
Po chwili rozmowy zrozumiałem że mam do czynienia z ludźmi którzy na prawdę prowadzą to stoisko z zajawką i mają wizję stworzenia nie tyle tylko sklepu z grami co miejsca spotkań dla graczy, z beproblemową opcją sprawdzenia asortymentu :D (zresztą samemu wyprubowałem sobie nowe gyrosy w akcji).

reasumując wielki plus za podejście, drugi za ofertę cenową bo i duża część sprzętu i gier w cenach mocno konkurencyjnych z allegro, chociaż nie powiem znalazłem kilka wyjątków tudzież i tak nie nazwał bym tego cenami z kosmosu. Jedyne do czego mógłbym się doczepić to byłbym w niebowzięty gdyby był tam jeszcze większy wybór asortymentu, chociaż i tak znalazłem kilkanaście ciekawych nowości jak i klasyków.
Powodzenia Panowie