Ex-pasażer autobusu 110 - ocena (1) Fachowe doradztwo, najwyższej klasy sprzęt audio, rzeczowa pomoc przy wyborze... Ex-pasażer autobusu 110 Wojciech - ocena (1) Jest to sklep ktury lubie Wojciech Piotr - ocena (1) Sprzedają towar którego nie mają, bardzo słaby droppshoping. Nie przyjmują... Piotr
Bartosz - ocena (1) Najlepsze miejsce do zakupów Hi end w Trójmieście. Pan Roman, który prowadzi... Bartosz Tadeusz - ocena (2) Witam W marcu kupiłem w Nautilus Północ w Wejherowie u P. Romka Ayon CD-3s... Tadeusz Kasia - ocena (1) Najlepszy Doradca w Trójmieście. Przede wszystkim słucha potrzeb klienta i... Kasia Konrad W - ocena (1) Obsługa klienta przed sprzedażą 5* Obsługa klienta po sprzedaży Pan bardzo... Konrad W Elżbieta - ocena (1) Miła Pani,profesjonalnie i serdecznie doradziła,dziś już nie na ma takich... Elżbieta Leszek Palczynski - ocena (1) Mieszkamy w Hamburgu, pochodzimy z Gdańska.Do nowo wyposażonej kuchni... Leszek Palczynski Agnieszka - ocena (1) Zakupiłam zmywarkę whirlpool w8I HT58 TS . Bardzo polecam. Świetny sprzęt Agnieszka S - ocena (1) Obsługa w porządku, wiele już tam kupiłem, Panowie potrafią doradzić, nie ma... S Walenar sas - ocena (1) Nigdy wiecej nic u was nie kupie!!! Zostalem oszukany .wszystkim znajomym... Walenar sas Piotr - ocena (1) Bardzo dobry sklep - spory asortyment, dostępne na miejscu moduły Arduino a... Piotr Marek Waśniewski - ocena (1) Wielkie podziękowania dla obsługi sklepu za fachowe doradztwo i pomoc przy... Marek Waśniewski Mateusz - ocena (1) Świetny sklep, duży asortyment, zawsze gdy czegoś potrzebuję z elektroniki to... Mateusz Danuta Stradowska - ocena (1) Nie polecam! ArteCafe reklamuje się jako między inny autoryzowany serwis... Danuta Stradowska Roman - opinia (1) Przedłużona realizacja. W wyniku której nie jestem w stanie odebrać towaru.... Roman Roman - opinia (1) Przedłużona realizacja. W wyniku której nie jestem w stanie odebrać towaru.... Roman Tomasz - opinia (1) Bardzo fajny mały sklepik. Wszystko co chciałem, to dostałem. Pani co nieco... Tomasz Niezadowolony - opinia (1) uważać na ten sklep !!!! Zwrotów nie przyjmują, telefonów nie odbierają. Nie... Niezadowolony