Solidna firma (1) Polecam zakup sprzętu w tej firmie, wszystko na czas i z dostawą do domu. Pawel Czekanie.....czekanie....czekanie.... (1) rożnie się czeka na zamówienie. pół godziny - 45 min nawet mi sie zdarzyło 2... stefan w Polecam (1) Polecam tę firmę, jestem nowym klientem i zostałem bardzo miło obsłużony,... Tomasz
Sprzęt AGD (1) Kompletowałem sprzęt do zabudowy kuchni. Profesjonalna obsługa. Bardzo... Henryk Masakra (1) System obsługi kompletnie niezrozumiały. Zamawiasz po czym czekasz 10minut... Know Uważajcie na obsługę (1) Spory wybór sprzętu i jeżeli trafi się promocja to ceny też całkiem... Michał Zakup ekspresu Jura Ena Micro 90 (1) Szczerze polecam zakup ekspresu w ArteCafe. Najpierw dopytali o kilka rzeczy,... Wojtek sprzęt AGD (1) Kompletowałam sprzęt do kuchni - profesjonalna obsługa, szybka realizacja... Anna Polecam ale.. (2) Ostatnio odwiedziłam punkt na Morskiej w Gdynii, ponieważ planuje kupić... gosc Polecam (1) Szybko, sprawnie, bez problemu. Sympatyczna obsługa. Pablo Zastanów się zanim tam kupiśz (1) Próbowałem oddać zakupiony tydzień wcześniej towar.Z ironicznym uśmiechem... Krzysztof naprawa saeco expres (1) Miałam okazję dzisiaj być w tym punkcie i powiem , że z tak fachową, szybką i... Sylwia Reklamacja (2) Razem z mężem oddaliśmy do naprawy laptopa objętego gwarancja. Wypadł klawisz... Iza Zakup AGD (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim. Zdzisław Profesjonalna i szybka obsługa - polecam! (1) Skorzystałem z usług firmy MW AGD przy kompletowaniu sprzętu kuchennego -... Łukasz Sklep na zasłużoną 6!!! atrakcyjne ceny i fachowa obsługa (1) W MW AGD zakupiłam cały sprzęt do kuchni oraz pralkę. Pan Marcin bardzo... kinga Super ceny, doradztwo, obsługa, dostawa (1) Zakupiłem sprzęt AGD (płyta, piekarnik, okap, zlew, bateria) - bardzo dobre... Wiesław Miejsce godne polecenia (1) Z czystym sumieniem polecam to miejsce jako serwis. Co do asortymentu, zakupu... gz Szybko :) (1) Miła atmosfera, szybka i fachowa obsługa. Ponadto przystępne ceny i szeroki... Czarek ODMOWA PRZYJĘCIA REKLAMACJI Z TYTUŁU RĘKOJMI (1) Chciałem złożyć reklamację w tym sklepie na sprzęt o wartości do 100zł.... Klient