Żenująca obsługa, dzięki której nigdy już nic nie kupię w sklepie. (1) W czwartek 9.02 udałem się do sklepu w centrum Riviera, by kupić zamówiony... Filip polecam (1) Szybka i fachowa pomoc. Polecam sklep. Daniel polecam (1) Ja zakupiłem w tej firmie towar za około 5000 zł z przedpłata na konto tej... Piotr
polecam (1) Bardzo fajnie, szybko, konkretnie. Miła fachowa obsługa! Grażyna pozytywnie (1) Rzetelny i profesjonalny sprzedawca. Halina Nie polecam (1) Serdecznie nie polecam Euro RTV na morenie ze względu na obsługę która... Klient Tablet Samsung Galaxy Tab S2 (1) Bardzo miły kontakt ze sprzedawcą, szybko, uczciwie, dobra cena, z pełna... Tomasz Dzierżanowski GORĄCO POLECAM (1) Obsługa bardzo miła i fachowa - pomimo że szukałam sprzętów raczej tańszych... ola Solidna firma (1) Pan Marcin doskonale zna się na swojej pracy. Szeroki asortyment, ceny... Magda Warto tam kupować (1) Polecam na 100 procent, świetni fachowcy -idealnie dobrali mi sprzęt tzn.... Darek Polecam ! (1) Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim! Panowie bardzo pomocni, odrazu... Patrycja nie dotrzymują warunków umowy (2) Sprzedawca chamski i opryskliwy. Odmawia przyjęcia sprzętu mimo, że w umowie... były klient Niekompetencja (1) Nie polecam tego sklepu, radzę omijać szerokim łukiem! 5pracownikow na całym... Patrycna Uśmiechnięty, zadowolony Klient - i o to chodzi!!!! (1) Jeśli chcesz skorzystac z pelnego profesjonalnego doradztwa w sprawie zakupu... Bożena Super FIRMA (1) Lato, a tu całkowicie wysiadła mi lodówka:( I co z tego? Skoro jest taka... Ada zakupy czysta przyjemność (1) Sprzedawca rzetelny i bardzo pomocny! Fachowo doradził, pomógł w potrzebie... TK Polecam MW AGD (1) Pomoc przy wyborze, dobry kontakt, bardzo dobre ceny. Do tego transport i... Zbigniew Rewelacja pod każdym względem (1) Jestem absolutnie zachwycony poziomem cen i obsługi. Stworzyłem listę... Okoń Rewelacja (1) W poszukiwaniu sprzętu AGD do kuchni odwiedziłem i obdzwoniłem wiele firm z... Rem opiniasklepu (1) moja opinia zgodnie w/w ankieta marek sobieraj