Rzeczowy fachowiec, bardzo dobre ceny (1) Nie mam absolutnie zielonego pojęcia, jak ja do tej pory kupowałem AGD, bez... Tomasz Zadowolony klient (1) Szeroki asortyment, duża ekspozycja, atrakcyjne promocje, życzliwy personel,... Mikolaj profesjonalna obsługa (1) Sklepik wygląda niepozornie, trochę zagracony ;) Pani bardzo pomocna, zna się... Zosia
Kiepsko :( (1) Kiepska obsługa, umawiaja na odsłuch - potem wielki problem żeby coś innego... S. ok (1) Sklep godny polecenia. Zawsze oryginalny i jakościowy porządny towar. Polecam! bartek Sklep (1) Sklep z wyjątkowo fachowa obsługa znają się na sprzęcie i potrafią doradzić... Piotr polecam (1) Pięć gwiazdek świadczy, że towar jest bardzo dobry. Polecam ada obsługa (1) Wcześniejsza opinia, jaką znalazłam w internecie, na podstawie mojego... Basia Polecam (1) Kupiłem kilka lamp. Sprzedawca dobrał mi je pod moje pomieszczenie. Dodatkowo... Adam Polecam (1) Kupiłem kilka lamp. Sprzedawca dobrał mi je pod moje pomieszczenie. Dodatkowo... Adam Uwaga na obsługę (1) Obsługa ma focha, robi łaskę... a na dodatek mija się z prawdą.W trakcie... klienka Rozczarowana i zniesmaczona (1) Byłam dzisiaj w RTV AGD i z 30 minut jak nie więcej czekałam aż ktoś do mnie... Mariolq Na pewno wrócę!! (1) To była moja pierwsza wizyta. Poszukuje dobrego ekspresu więc udałem się do... Zadowolony Z czystym sumieniem polecam (1) Polecam sklep Tv Okazje. Super produkty, przystępne ceny. Katarzyna znęcanie (2) Pracowałem w tym sklepie, właściciel znęcał się psychicznie nad wszystkimi... Mike Polecam (1) Polecam sklep Tv Okazje. Bardzo dobrze produkty i przystępne ceny. Agnieszka Arte Cafe (1) Super expresowa obsługa.Dziękuję i bardzo polecam. Jola AGD Elmer dobrym sklepem (1) Fachowe porady, ceny konkurencyjne, towar szybko dostarczony do domu.Polecam i.ociepa gorąco polacam ! (1) Kompleksowa i fachowa obsługa od A do Z. Pomoc w doborze sprzętu i super... Wojtek Dla samej miłej atmosfery i wartościowych porad warto zaglądać (1) a przy okazji dobra promocja na umowę mojej komórki i nowy sprzęt do... Mariola