Karol - opinia (1) Polecam, tanio, szybko i konkretnie Karol Anna S - opinia (1) W dniu 24.08.22r. O umówionej godz. Stawił się serwisant do lodówki Siemens z... Anna S Joanna Lenkiewicz - opinia (1) Przy wyborze i zakupie pralki i suszarki marki samsung pomagali nam panowie... Joanna Lenkiewicz
Lucyna Pyszynska - opinia (1) Profesjonalna miła i szybka obsluga,zarówno przez telefon jak i na... Lucyna Pyszynska Przemysław Praski - opinia (1) Skorzystałem z serwisu pogwarancyjnego ekspresu do kawy Jura. Usługa wykonana... Przemysław Praski Marcin - opinia (1) Polecam w 100% super obsługa i porady Marcin Zbyszek - opinia (1) Ceny niższe niż we wszystkich marketach, niższe niż w wyszukiwarkach... Zbyszek Kasia - opinia (1) Urządzenie działało super przez rok. Po roku zostałam poinformowana ze muszę... Kasia Świetny sklep i fatalna obsługa (3) Korzystam z tego sklepu bo jest blisko w centrum i jest dobrze zaopatrzony.... Ksawery wojciech - opinia (1) to firma, która wyznacza standardy wojciech grzegorz - opinia (1) witam panowie znaja sie na zeczy poszedłem do nih z uszkodzonym glosnikiem... grzegorz xxx - opinia (1) Polecam ten sklep, ceny duze ale towar super i jakość obsługi bardzo dobra. xxx Mario - opinia (1) Super serwis, ludzie którzy znają się na elektronice bardzo dobrze.Ceny... Mario Zadowolona klientka - opinia (1) Fachowa obsługa, pomimo małej powierzchni sklepu właściciel świetnie dobiera... Zadowolona klientka Zadowolona klientka (1) Obsługa jak na najwyższym poziomie kupiłam lodówkę z której jestem bardzo... Klienta Krzysztof - opinia (1) W sklepie Majko zapatruje się od 1999r. Wówczas uczyłem się w pobliskiej... Krzysztof Polecam (2) Największy wybór sprzętu i profesjonalna obsługa. Stały Klient ok (1) Profesjonalna obsługa obsługa polecam Magda Niemiła obsługa. Sprzedano używany sprzęt! (1) Obsługa nie miła. Pomimo mojego zdecydowania na konkretny laptop Pan usilnie... Kobieta Bardzo udany zakup (1) Fachowe porady, znajomosc asortymentu, sprawna dostawa i montaz. Pozdrawiam. Klient