Tomasz - opinia (1) Bardzo fajny mały sklepik. Wszystko co chciałem, to dostałem. Pani co nieco... Tomasz Niezadowolony - opinia (1) uważać na ten sklep !!!! Zwrotów nie przyjmują, telefonów nie odbierają. Nie... Niezadowolony Karol - opinia (1) Polecam, tanio, szybko i konkretnie Karol
Anna S - opinia (1) W dniu 24.08.22r. O umówionej godz. Stawił się serwisant do lodówki Siemens z... Anna S Joanna Lenkiewicz - opinia (1) Przy wyborze i zakupie pralki i suszarki marki samsung pomagali nam panowie... Joanna Lenkiewicz Lucyna Pyszynska - opinia (1) Profesjonalna miła i szybka obsluga,zarówno przez telefon jak i na... Lucyna Pyszynska Przemysław Praski - opinia (1) Skorzystałem z serwisu pogwarancyjnego ekspresu do kawy Jura. Usługa wykonana... Przemysław Praski Marcin - opinia (1) Polecam w 100% super obsługa i porady Marcin Zbyszek - opinia (1) Ceny niższe niż we wszystkich marketach, niższe niż w wyszukiwarkach... Zbyszek Kasia - opinia (1) Urządzenie działało super przez rok. Po roku zostałam poinformowana ze muszę... Kasia Świetny sklep i fatalna obsługa (3) Korzystam z tego sklepu bo jest blisko w centrum i jest dobrze zaopatrzony.... Ksawery wojciech - opinia (1) to firma, która wyznacza standardy wojciech grzegorz - opinia (1) witam panowie znaja sie na zeczy poszedłem do nih z uszkodzonym glosnikiem... grzegorz xxx - opinia (1) Polecam ten sklep, ceny duze ale towar super i jakość obsługi bardzo dobra. xxx Mario - opinia (1) Super serwis, ludzie którzy znają się na elektronice bardzo dobrze.Ceny... Mario Zadowolona klientka - opinia (1) Fachowa obsługa, pomimo małej powierzchni sklepu właściciel świetnie dobiera... Zadowolona klientka Zadowolona klientka (1) Obsługa jak na najwyższym poziomie kupiłam lodówkę z której jestem bardzo... Klienta Krzysztof - opinia (1) W sklepie Majko zapatruje się od 1999r. Wówczas uczyłem się w pobliskiej... Krzysztof Polecam (2) Największy wybór sprzętu i profesjonalna obsługa. Stały Klient ok (1) Profesjonalna obsługa obsługa polecam Magda