Błędy w systemie, spychologia i brak inicjatywy przy sytuacji problematycznej (1) W biurze używamy cyrkulatorów powietrza HB AC3020S. Chcieliśmy dokupić jedną... Adam naprawa expresu Nivona ,rewelacja (1) Super serwis ,bardzo profesjonalna obsługa ,expresowa naprawa expresu 1 dzień... Kitosia Super (1) Popsuł mi się ekspres. Najpierw pomoc przez telefon, pomogło. Ale w ekspresie... Piotr
Miła obsługa i fachowe doradztwo (1) Szukając produktów firmy SMEG trafiłem na może niewielki ale sympatyczny... Smyku Polecony,polecamy :) (1) W pełni profesjonalna obsługa,konkurencyjne ceny,godne polecenia :) Martucha super sklep (1) W ubiegłym roku dokonaliśmy zakupów w tym sklepie. Szczerze polecam. Nie... Ewa polecam (1) Fachowe naprawy, przystępny cennik. Minus to czas oczekiwania na naprawę Przemek Miła obsługa, dobre ceny. Polecam ! (1) Kupowałam lodówkę dla babci i jestem bardzo zadowolona z usług. Miły pan,... Karolina polecam (1) Świetny sklep, na pewno jeszcze nie raz coś z niego kupię. S.K. Polecam tą firmę, zamiast marketów AGD (1) Bardzo dobra obsługa, ceny porównywalne a nawet niższe niż w marketach. Przemek Rewelacja!!! (1) Firma swietna i ludzie tam pracujacy rowniez. Jako JEDYNI przedstawiciele... Kasia Polecam (1) U Pana Marcina zamówiłem pralkę. Nie chciałem wierzyć, że mogą konkurować z... Marcin FIRMA GODNA POLECENIA (1) Firma godna polecenia. Zamawiałam u pana Marcina cały sprzęt do kuchni... Bożena Polecam (1) Co tu duzo pisac. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Dodatkowym atutem jest... Maja Wszystko jak należy (1) Korzystałem z usług kilkakrotnie zamawiając różne sprzęty do mieszkania. Za... JJ Zdecydowanie polecam! (1) Firma godna polecenia. W MW AGD dokonałam zakupu sprzętu kuchennego (lodówka,... Morena Wyjatkowo profesjonalna firma (1) Wyjatkowo profesjonalna firma. Nie spotkalem dotychczas na rynku lepszej... Grzegorz Dobry sklep MW AGD (1) Kupiłam w sklepie zlewozmywak i lodówkę. Transakcja bez zarzutu, sklep godny... jolapo Opinia o sklepie (1) Towar dostarczony dokładnie o czasie. Błyskawiczne uznanie niewielkiej... Krzysztof Zakup sprzętu AGD z firmą MW AGD - gorąco polecam! (1) Potrzebowałam zakupić kilka różnych sprzętów do domu. Obsługa była... Aneta