SMEG (1) Wreszcie w Trójmieście otwarto salon znanego włoskiego producenta AGD. Warto... Piotr Telewizory 4k posiadaja defekty i telewizory używane mogą być sprzedawane jako nowe (1) akupiłem telewizor 4K Sony. Pierwszy egzemplarz był telewizorem używanym!... Krzysztof Telewizory 4k posiadaja defekty i telewizory używane mogą być sprzedawane jako nowe (1) akupiłem telewizor 4K Sony. Pierwszy egzemplarz był telewizorem używanym!... Krzysztof
reklamacja (1) zakupiłem kabel Maxkabel kat.6.po ułozeniu go u klienta został dokonany... Jan ZELMET GDYNIA (1) Do momentu zakupu wszystko mile a po zakupie i zapytaniu o możliwości zwrotu... kris Nierzetelny sprzedawca (1) Chcesz mieć zszargane nerwy i nieprzespane noce to kupuj w EuroAGD! Zamówiłem... woytek787 obsługa (1) zero zainteresowania klientem,pracownicy stoją po kątach w grupach nie... betag Zawodowcy (1) Godny polecenia sklep ,tworzony widać przez pasjonatów którzy znają się na... Krzysztof Zdecydowanie POLECAM! (1) Miałem upatrzony konkretny sprzęt AGD, szukałem firmy, w której będę mógł go... Michał Ewa - opinia (2) Zakupiłam w tym sklepie ekspres do kawy za 220zł, który jak później... Ewa Zaklucarka (1) Kupiłem zaklocarke ktora zakłócala ok 15 min. Pozniej ponownie miałem zasięg... Totomxxx Dziękujemy za super obsługę (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi sklepu. Na duży plus zasługuje pokój... Asia & Szymon Świetna obsługa. (1) Polecam, Panowie są wyrozumiali, pomogą nawet przez telefon. Szybka,... Gdańska Grupa Audytorów Polecam !!! (3) Zakupiłem w tym sklepie już trzeci telewizor w przeciągu 5 lat i jestem... Jan Dobry sklep (1) Sklep z miłą i kompetentną obsługą. Szybko ściągnęli dla mnie wybrany model... Mieczysław Pani na stonowisku Raty - koszmar!!!!! (1) 30 listopada robiąc zakupy miałem okazję być świadkiem, jak można bardzo... zdegustowany Polecam (1) Bardzo fachowy serwis. Miła obsługa. Podejście bardzo miłe , pomoc techniczna... Kerdej szwarc, mydło i powidło (2) właściciel za bardzo nie wie o co chodzi z e-p brak podstawowej wiedzy,... Niezadowolony żenada (1) Żenada, reklamację telefonu składam nie wiem który raz, przysługuje mi zwrot... srełro polecam (1) bardzo konkretnie, fachowo, bez naciągania- naprawa-ok polecam justyna