Super sklep (1) Kupiłam w maju odtwarzacz firmy LG. Bardzo dobra i przyjazna obsługa. Towar... kofanna Wzór obsługi (1) Tak powinna wyglądać obsługa w każdym sklepie. Uśmiechnięci, kompetentni.... JackD Polecam (1) Polecam HenryO
Polecam innym (1) Kupiłem u nich produkt, który mnie interesował w najniższej cenie w kraju!!!... Merydżejn polecam neonet (1) bardzo fajny sklep mila fachowa obsluga i atrakcyjne ceny marcin Obsługa Fatalna!!! (1) Obsluga całkowicie do wymiany, czekalem na pralke 3 dni gdzie miala byc... Florek SUPER SKLEP (1) Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta. Z czystym sumieniem... Karol sklep godny polecwnia (1) sklep godny polecenia -zawsze gdy cos potrzebuje sprawna obsługa dobrze... jankowska Latarka energizer (1) Jeszcze wstrzymuję się z oceną, ale zalecam otwieranie paczki przy kurierze.... aaavvvggg@wp.pl FATALNA OBSŁUGA!!! (1) DRAAAAAMAT!!! Oczywiście telefonu NIKT nie odbiera, a jak pojedzie się... Niezadowolony klient! Kiepska obsluga (2) Wiekszosc pracownikow w sklepie pokazuje, ze ignoruje klienta - odpowiadaja... Klient Obsługa Ok. (1) Naprawde polecam ten sklepik > Gosia pralka beko wmb- świetny wybór, jeszce lepsza obsługa! (1) Nic tylko więcej sklepów z tak doskonałą obsługą! Mały sklep a wszystko w... m.kowalewski Jak najbardziej polecem (1) Jak najbardziej polecam ten sklep. Przyjemna i fachowa obsługa, podejście do... Maria Fachowo (2) Dobry sklep. Doradzili, podpowiedzieli, zaoferowali w atrakcyjnej cenie. Małe... Felek55 Żenada (3) Towar niedostarczony przez dwa dni. Brednie opowiadane w BOK , że do Gdańska... pinkycat Raty 10x0% (4) RTV EURO AGD Gdansk Morena, kupno laptopa na raty. Operacja zajela 2... niezadowolony Fachowo !!! (1) Przemiły Pan maprawił nam kombajn Delonghi w ramach gwarancji. Naprawa trwała... adam rekomendacja klienta (1) oferta dedykowanych akumulatorów do sprzętu fotograficznego bardzo atrakcyjna... Paweł Myślik, Kraków polecam (1) Polecam sklep, duży wybor gier, dobre ceny i obsluga. Ciekawy klimat i sklep... asia