Super konkretnie! (1) Bardzo miły kontakt,zdalne pokierowanie czynnościami serwisowymi, a co... sieciech2@op.pl Nie rzetelna firma (1) Nie polecam. Próbuję złożyć reklamacje z tytułu gwarancji towaru za... rozczarowana realizacja dostawy - świetnie; obsługa posprzedażowa i reklamacyjna - brak (2) Zakupiłem w tej firmie całe wyposażenie kuchni do zabudowy. realizacja -... Sławek
suuuper (1) O firmie powiedział mi kolega, ledwo trafiłam bo mają znikomą reklamę, ale... kasia Najlepszy serwis jaki spotkałam (1) Po licznych naprawach przez pseudo fachowców (chociaż nazywają siebie... Aleksandra Bardzo dobry salon (1) Jeżeli szukasz dobrego brzmienia to koniecznie odwiedź salon Pana Arkadiusza.... KoNsul Uwaga przy kupowaniu na RATY (1) W ubiegłym tygodniu kupowałam sprzęt na raty. Pani która mnie obsługiwała... Joszka Polecam sklep Neonet (4) Polecam sklepy neonet,maja duży wybór sprzętu AGD,RTV,TV i wiele innych .Miła... krzysiekT Polecam (1) Polecam. hadepuge Zwrotnica opinia (1) Dawno nikt nie udzilił mi tak fachowej porady jak panowie w tym sklepie. Bedę... jan kiliński Jest ok (1) Kupiłem u nich odtwarzacz bluray. Mieli najtaniej w trojmiescie. Gratis... Stefan32 Super (1) dobra fachowa pomoc i bezkonkurencyjne ceny. Towar odebrałem osobiście w... Aleksiey OK (1) AGD w bardzo dobrych cenach, mikrofale kupiłam dużo taniej niz ten sam model... KejtiB beznadziejna obsluga ! (2) Oddalem 2 sierpnia b.r. blender na gwarancji. Dzis mamy 9 wrzesnia a oni... Olo Super serwis- fantastyczna obsługa (1) Pan przemiły ,natychmiast mi pomógl naprawić usterkę w expresie . polecam... GOSIA Fachowa pomoc (1) Zdecydowanie polecam, fachowa i miła obsługa. Pan u którego naprawiałem... Michał 77j polecam neonet (2) Polecam sklep neonet miła obsługa ,duży wybór asortymentu AGD,RTV,TV ,w... jan polecam z powodzeniem (1) Po raz drugi po 8 latach wyposażyłam się w kompletny sprzęt do kuchni:... klientka Super Sklep Super obsługa (2) Jakiś czas temu wybrałem się na zakupy potrzebowałem pralki, ceny bardzo... Bagiński Polecam sklep neonet (3) witam.Polecam sklep neonet maja duży wybór towaru w dobrej cenie obsługa miła... krzysiekT