Ignorancja,Niekompetencja (1) W tym sklepie klient traktowany jest jak zło konieczne .Chcieliśmy z mężem... Anika Konieczna zmiana Kierownika sklepu (1) Bylem swiadkiem lekcewazacego podejscia kierownika sklepu do matki z malutkim... Kiero Nigdy wiecej tam nie przyjdę! (1) Chcąc wymienić towar, bo o oddaniu nie ma nowy, trzeba mieć żelazne nerwy, bo... Urażona
SUPER SKLEP (1) Jeżeli szuka się w Trójmieście czegoś na nie banalny prezent to naprawdę... klient Szczerze polecam (1) Firma jest godna polecenia.W czasach dzisiejszych jest niewielu,którzy... Lidia Eliza - opinia (1) Zdecydowanie polecam:) Oddałam na Nobla dwa ekspresy, oba po naprawie... Eliza Polecam (1) Udałem się tam celem zakupu telewizora i miło mnie zaskoczyła promocja... Marek Serwis RTV - pomyłka! (1) Dwa razy miałem nieprzyjemność bycia klientem tego serwisu. Ani razu usterki... Kajman Al - opinia (1) dobrze przygotowani sprzedawcy do swojej roli, atrakcyjne ceny produktów Al Tanie podróbki (1) Większość liquid-ów to jakieś tanie podróbki. Nikt z pracowników nie wie o... kamber Piotr - opinia (3) Chciałbym wszystkich potencjalnych klientów salonu Denona w Galerii... Piotr Konsument (1) Serdecznie odradzam zakupy w tym sklepie. Poziom obsługi na zerowym poziome.... Mirek Polecam (1) Pasjonaci znający się na rzeczy. Doradzą, zaprezentują i słuchają co klient... Stały gość ja - opinia (2) Firma wyznaje zasadę "po trupach do celu". Wciskają klientom... ja dino - opinia (1) Rewelacyjny sklep,a to głównie dzięki świetnej obsłudze. Niesamowita... dino Sklep nieprzychylny klientowi! (1) Bardzo niegościnny sklep. Robią problemy z reklamacją towaru, musiałem się... Marek Zdecydowanie polecam!!! (1) Najniższe ceny i super obsługa, błyskawiczna dostawa. Media Markt, Euro RTV... AL Profesjonalna obsługa (1) Zdecydowanie polecam ten punkt sprzedaży, bardzo dobre podejście do klienta,... Andrzej Profesjonalizm w każdym calu (1) Podejście obsługi sklepu do klienta - SUPER. Ceny lepsze niż w internecie.... Tomek Mikołaj - opinia (1) Sprzedawca nie wie jaki ma towar i jego paramer, żeby sprawdzić czas czuwania... Mikołaj