Zdecydowanie NIE polecam!!! (3) Dokonałam dziś zakupu w sklepie Euro w Matarni. Niestety jakość obsługi jest... Rysia Oni naprawdę umieją wszystko (1) Odwiedziłem większość serwisów w Trójmieście z wiekowym uszkodzonym... Michał Romasz zakup internetowy (2) nigdy wiecej zakupów w sklepie Euro RTV AGD!!! nie polecam nikomu.... am73
negatyw (1) Witam wszystkich proponuję omijać ten salon z daleka. Zakup towaru w niemiłej... Tomek POZYTYW (1) Zawitałem w tym sklepie powodowany chęcią zakupu jakiejś wkładki... JERZY Nie rozumiem? (1) do salonu trafiłam z polecenia zadowolonego kolegi, który parę miesięcy temu... ANIA Fatalna obsługa (1) Przestrzegam przed tym sklepem! Panowie tam pracujący nie mają pojęcia jak... Leszek Stróżyk SUPER SALON !! (1) Salon Denona miałem okazje odwiedzić parę dni temu, pierwsze wrażenie... Mateusz stanowczo nie polecam firmy Polsat cyfra (3) Od 2 lat korzystałem z przekazu telewizji przez Polsat cyfrę. W marcu tego... Tadeusz POLECAM (1) Witam Kupilem cale agd nie wychodzac z domu.Najtaniej w Gdansku.Zadnych... Marcin profesjonalna obsługa (1) miałem problem z doborem sprzętu do domu ,personel sklepu bardzo mi... ZADOWOLONA Basia - opinia (1) wszystko było bez zarzutu do momentu, w którym przyszło do reklamacji... Basia Kolumny na zamówienie (1) Panowie z firmy Akkus wykonali dla mnie kolumny na zamówienie. Produkt... Zadowolony klient wspaniały fachowiec (1) Serdecznie polecam ten serwis. Pełen profesjonalizm. Pomoc uzyskałam na... Ewelina Firma (1) Polecam każdemu taka firmę.Zakupiłem zmywarkę i okazało się w domu że nie... norway Najgorsza obsługa w Polsce (1) Najgorsza obsługa w Polsce Zastępca Prezesa, który siedzi w fotelu w... Klient z Gdańska świetny sklep, czegoś takiego brakowało w Trójmieście (1) Szczerze polecam, nie byłam pewna co kupić-x boxa czy ps3? Obsługa fachowo mi... Julia Nie wiem skąd... (1) ...brali pracowników. A szczególnie jednego. Zapomniałam zapamiętać nazwiska,... blueberry Polecam (3) Ceny konkurencyjne aczkolwiek i tak polecam negocjowac, mozna uzyskac dobry... Rafal Hi-Fi (1) Znalazłem tam to co szukałem z profesjonalna,fachowa obsługą. Gregor U.