Nie no po prostu są świetni :) (1) Nie mają zbyt dużego wyboru w sklepie, bo sklep mają niewielki. Ale można... Adam Najniższa cena w Gdańsku (1) Miałem do kupienia pełen komplet AGD: pralka, lodówka, piekarnik, zmywarka,... Ja Dziekuje (1) Bardzo mila i pomocna obsluga. Nawet nie musialam sie ruszac z domu, lodowke... Kasia
sklep zofia (1) trohe drogo czesto czegos nie ma obsluga nie zawsze kompetentna adam I tak i nie (1) Obsługa fatalna. Mało pomocna, niesympatyczna, mało zorganizowana. Nikt nie... Lodżi JEDNYM SŁOWEM POLECAM!!!! (1) ZEPSUŁ MI SIĘ EKSPRES. ZAWIOZŁEM GO DO SERWISU TAM OD RAZU NAWIĄZUJAC ROZMOWE... ŁUKASZ artur - opinia (1) wczoraj oddałem monitor do serwisu,usterka naprawiona w jeden dzień. w miarę... artur EURO RTV - obsluga TRAGEDIA.... (1) Obsluga , jakos , inforacja na temat sprzedawanego towaru - TRAGEDIA. Panie i... Piotr Wisniewski klient - opinia (1) Zmarnowałem ponad godzinę na czekanie aż jego szlachetna mość wielki pan i... klient chyba najgorszy sklep z częściami elektronicznymi w Gdańsku (1) Ceny w większości przypadków wyższe niż w innych sklepach, asortyment taki... Przemek Polecam (1) Przyszedlem do serwisu z ekspresem, gdyż zablokowal mi się blok zaparzający w... Paweł Jagodzinski Szczerze polecam!! (1) Oddałam ekspres do naprawy w tym serwisie i już po 3 dniach otrzymałam... Asia Fachowcy jakich mało (1) Posiadam ekspres Saeco Royal Cappucino. Oddałem najpierw ekspres do innego... Andrzej P. nokia n73 (1) Bardzo miła i profesionalna obsluga szybka wysylka zeby takich... Mariusz Punkt Polsatu z uprzejmą i fachową obsługą (1) Problem został rozwiązany szybko i bez problemu, do tego można zasięgnąć... Tadeusz NIE POLECAM NIKOMU!!! (1) Obsługa bardzo niemiła!!!! No i te raty niby zero zł... jedno wielkie... Marta Strasznie drogo (1) Nikt nie powiadomił mnie o koszcie usługi, gdybym widział, że ściągną tyle... oem Zachwycająca obsługa, super podejście do klienta - godni zaufania. Prowadzą za rączkę przez mroczną otchłań sprzętu grającego... (1) Od początku uprzejme podejście do klienta, a potem opieka nad nim. Panowie z... Piotr Najmilsza obsługa w całym Trójmieście (1) POLECAMY KAŻDEMU!!!! Najlepsza obsługa w całym Trójmieście - nie dość, że... adalala Polecam (2) W sklepie tym kupujemy sukcesywnie wszystkie potrzebne nam AGD. Ceny... Danka