Krawcowa z 30 -letnim stażem - opinia (1) Oddałam do naprawy dwie maszyny do szycia: 1. Singe r- uszkodzony naprężacz-... Krawcowa z 30 -letnim stażem Rewelacyjny sklep (1) Polecam punkt Polsatu w Domu Handlowym JANTAR. Pani sprzedająca w tym sklepie... Ania Jedyny punkt Polsatu w którym zostałam porządnie obsłużona i potraktowana (1) gdy z uszkodzonym dekoderem odsyłano mnie ze stoisk Polsatu z kwitkiem. Alina
ladyinblack - opinia (1) poszukuję nowego telewizora. będąc w fashion house zobaczyłam ten sklep -... ladyinblack obsługa marna (1) tak jak w marketach,sklepik ciasnawy ale dużo sprzętu ,chyba więcej niz a... Basia Bardzo wysokie ceny za serwis (1) Miła obsługa, ale BARDZO WYSOKIE CENY ZA SERWIS !!! Za czyszczenie obiektywu... Stały klient I znowu te raty... (1) Do samego sklepu,asortymentu i nawet obsługi nie mam zastrzeżeń,ale chciałbym... Hans tragedia, beznadzieja, koszmar itp (2) W ostatnią sobotę miałam niestety nieprzyjemność robić tu zakupy. Jestem w... katarzyna tragedia (1) kompletna dezinformacja,nerwowym klientom nie polecam ....... ryszard Mój sklep z częściami AGD (1) Mieszkam niedaleko więc szukając części do bojlera zajrzałem tam . Od tamtej... Slimi (1) 08.08.2010 Moja Matka (70 lat)kupiła telewizor Sony płacąc gotówką 1700... zbywoj super sklep (1) zakupiłem cały asortyment do kuczni ,wraz ze zlewem i baterią.bardzo miła... ZBYSZEK Używany Xbox 360 w nowym pudełku (1) Kupiłem w ich sklepie Xboxa 360 Arcade. Dostałem (niby) ostatnią sztukę z... S.Z. W warzywniaku za rogiem jest lepsza obsługa! (1) Niestety, ale obsługa w tym sklepie jest fatalna! Gdy przyszliśmy z chęcią... f22mas POLECAM! (1) Super sklep, miła obsługa i przystępne ceny! Paweł Obsługa musi się wiele nauczyć!!! (1) Panowie z obsługi niestety nie mają rozeznania w asortymencie sklepu.... E. BARDZO POLECAM (1) ZAMÓWIENIE KOMPLETNE ,DOSTAWA BEZ PROBLEMÓW -CENY BARDZO... ZADOWOLONY GIT !!! (1) Szybko, sprawnie i konkretnie.Dobry kontakt z klientem. Możliwość negocjacji... Daniel UWAGA na raty!!! (1) Całkowicie podpisuję się pod poniższym postem, w sklepie RTV EURO AGD na... Kuba Polecam (1) Dzięki miłej i cierpliwej obsłudze klient zdobywa nową sprawność (jak w... AL