UWAGA na raty!!! (1) Całkowicie podpisuję się pod poniższym postem, w sklepie RTV EURO AGD na... Kuba Polecam (1) Dzięki miłej i cierpliwej obsłudze klient zdobywa nową sprawność (jak w... AL Wzorowo (1) Fachowa ,kompetentna obsługa ,pełen profesjonalizm.Doradzono mi lodóweczke,... Renia
spory asortyment (1) Spory asortyment. Dużo nietypowych i ciężko do znalezienia akcesoriów mają na... Arek uwaga kupilem za 19 zł screen protection a w oapkowaniu go nie było (1) szok.. już dziś zamoknięty ale jutro podjadę do klifu i poinformuje... Wilkicki kierownik zmiany z działu TV to pomyłka (1) Pan który był na zmianie ( nazywał się kierownikiem zmiany) w dniu 28.12.2009... klient Sprzedają towar którego nie mają... (1) ... i nie będą mieli. I nawet nie raczyli poinformować o tym mnie jako... Adam z Gdańska POLECAM !! (1) Zakupy naprawdę udane - sprzęt jest sprawny, dostępny cenowo. Majka Nie polecam serwisu ! (1) Część sklepowa "Foto Complexu" jest w porządku, miła obsługa itd. Ceny nie... Fotograf amator Polecam tą firmę! (1) Witam. Wczoraj dokonałem zakupu mojego pierwszego systemu audio. Obsługa... Rabies Szybko i sprawnie (1) Bardzo polecam zakupy AGD w Magro - zamówiłem 5 sprzętów, mimo trudności z... KLem Fachowa i miła obsługa! (1) Bardzo sympatyczna, przychylna obsługa, dobra komunikatywność, spokój i... Maganiusz gorąco polecam (1) Idealnie począwszy od kontaktu kończąc na jakości towaru! Zamówiłam kilka... Kasia Uwaga na panią w punkcie z ratami. (1) Nie polecam robienia zakupów w tym punkcie Euro RTV AGD, gdy ktoś chce wziąć... Kasia bardzo dobry sklep (1) Jakieś 3 lata temu kupiłem tam pralkę. około 300 zł taniej w porównaniu do... jar Filip - opinia (1) Po prostu jestem zadowolony z obsługi, cen jak i udzielonych porad. Filip Gdyby to było allegro to napisałbym Super Sprzedawca (1) Nie lubię pisać opinii, jednak widząc tak negatywną opinię nie mogłem... Adam J. Opinia (1) Witam ! Pragnę sprostować wypowiedz, która w 90 % jest nie prawdą. 10% to... Marhio2000 polecam (1) bardzo miła i profesionalna obsługa kienta! napewno wróce do Albatrosa ! Marek G. chamska obsluga w sklepie albatros w gdyni (1) Dnia 27.03.2009r. około południa miałem nieprzyjemność odwiedzenia sklepu... Były klient