Super sklep sch-agd (5) szybko, solidnie z dowozem do domu Monika Naprawdę gorąco polecam (1) Profesjonalna obsługa, korzystne ceny, dostawa tego samego dnia - bezpłatna. ola_86_22 ODRADZAM!!!!! (1) Tak jak napisał Jarek dokladnie- wciskają niepotrzebne rzeczy, ubezpieczenia,... cro
masakra (1) Pan, który zajmuje się obsługą klienta jest beszczelny i śmieje się prosto w... Monika ludzie idźcie kupować gdzie indziej!!! (1) obsługa w sklepie tragedia, wciskają klientom na siłę rzeczy im nie potrzebne... jarek nie polecam (1) sklepu w Tesco na karwinach. Chciałam kupić odkurzacz, pan kazał mi sobie go... kasia sklep dla debili emocjonalnych ! (1) personel, sprzedawcy chyba z renta inwalidzka ( srednia 50lat ), zero wiedzy,... szadułki muzyk - opinia (1) super salonik muzyk Zarex nie chce uchonorować gwarancji (1) Kupiłem w Zarexie na Marynarki Polskiej 71 lodówkę, która sie zepsuła tydzień... Kazimierz Gwizdała Bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Magro. Zamówiłem u nich pralkę, nie... Dominik uwaga omijac z dalaka (1) KORZYSTAŁEM Z TEJ FIRMY JAKO PUNKTU ODBIORU OSOBISTEGO ZAMAWIAJĄC GRZEJNIKI W... pmc pralka (1) Ostatnio byłam w rtv, euro , agd kupic pralkę do domu. Gdy już wybrałam... anonim Jan Siemiński - opinia (1) świetna profesjonalna obsługa, duzy asortyment, konkurencyjne ceny, nowe... Jan Siemiński Doskonale (1) OK, moze sie komus to wydac podejrzane, ze same 6tki ALE slowo, ze nie mam z... Gal Nie polecam ze względu na obsługę a to ważne prawda ?! (1) Pojechaliśmy kupić sprzęt AGD na raty.Stały koło siebie 2 takie same... LuLu Jest poprostu wszystko (1) Jest poprostu wszystko Adam Nie polecam zakupów w tym "sklepie" (1) Zakupiłem w tym "sklepie" garnki Bachmayera. Po miesiącu użytkowania zaczęły... Jerzy Super fachowcy (1) Ja zostałem profesjonalnie obsłużony, co prawda naprawa kosztowała 130zł za... klient Najbardziej Miła i Rzetelna obsługa (1) Nigdzie wcześniej nie spotkałem się z tak miłą i rzetelną obsługą klienta. W... zadowolony Kupowałem słuchawki i kolumny. (1) Można sprzętu posłuchać przed zakupem o ile mają na stanie Ze sprowadzanym... Sekator