klientka - opinia (1) Od czasu do czasu kupuję sprzęt w Euro i jak dotąd jestem zadowolona. Obsługę... klientka kpina (1) to sa nie powazni ludzie-wszystkich bym zwolnila-oni zanizaja ocene euro agd... kinga Polecam (1) Kupowałam lodówkę i kuchenkę elektryczną. Dostałam atrakcyjne ceny i szybko... ania
NIE POLECAM!!!! NIEFACHOWA OBSŁUGA (1) Nie polecam! Odwiedziliśmy z mężem sklep z myślą o zakupie TV. Mieliśmy już... Marta fatalna obsługa (1) Panowie bardzo zmęczeni, pewnie tą nudą. Ciężko o coś zapytać, klient... niezadowolony klient (..) (4) Przyszedłem na rzekomy turniej z nagrodami.....sam turniej prowadził się... Pitrex Bardzo pozytywny sklep (1) sklep na prawdę fajny ma swój gamingowy klimat. Kolesie ogarnięci w tematyce... spliff wielki + (1) Sklepik odktyłem dopiero niedawno przypadkiem, ale co fakt faktem urzekło... Spliff SZOK (1) Sklep zalicza się do kolejnych magicznych miejsc w Trójmieście do których nie... Jakub Zegarski Zalamany konsument (1) Witam. Jestem bylym klijetem tego sklepu. W Grudniu zeszłego roku zakupiłem... Riki77 wysoka jakość usługi (1) Oddałem do naprawy 10 letni eksperes raczej dla spokoju sumienia i z... Piotr polecam (1) profesjonalna obsluga, szybka realizacja zamówienia, polecam wszystkim Tomek ... (2) Sprzedawca nieuczciwy. Rozmyśliłam się z zakupem towaru przez internet,... KLIENT "marka sony sprzedaje się sama..." (1) ...ale załoga tego przedstawicielstwa japońskiego giganta robi wszystko żeby... Krzysiek Niemiłe zakupy (1) Kupiłem w tym miesiącu pralkę. Wszystko było OK, do momentu kupna i... (Już nie) Stały Klient Nie polecam (2) Niestety, miesiąc czekałam na sprzęt, mimo obietnic nie dotarł w komplecie:(... JK M - opinia (1) Miesiąc temu kupiłem pilot do telewizora. Potrzebowałem Bn-00509 nie mieli... M razor - opinia (1) Kupowalem wieksza ilosc roznego rodzaju komponentow, koniec koncow byl taki... razor Kamila - opinia (1) Jedyny Punkt Cyfrowego Polsatu gdzie potrafią zająć się klientem. Zakup... Kamila polecam (1) Ostatnio kupiłem kino domowe Swans M5001. Jestem bardzo zadowolony z obsługi,... Jurek Rzeszów