Meble kuchenne+ AGD (1) Kuchnie warte polecenia. Super doradztwo i montaż,wszystko w terminie i... Valdi Najtańsze AGD w 3mieście (1) Wybrałem tą firmę drogą eliminacji droższych ofert. Zaopatrywałem się w... ziem Polecam (1) szybka i sprawna realizacja zamówienia. Fachowe doradztwo. Konkurencyjne... Marcin
Firma zdecydowanie godna polecenia (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług MW AGD - szybka realizacja zamówienia,... Magda Skandaliczna obsługa !!!! (2) Przyszłam do sklepu żeby zakupić żelazko. Nie ma chyba lepszego klienta niż... Rozczarowana Naprawa ekspresu NIVONA 855. (1) Korzystałem z ich usług 2 razy. Rewelacja. Bardzo uprzejme i fachowe... Piter W końcu jakaś porządna firma (1) Zakupiłem w firmie MW AGD zmywarkę. Chociaż nie wierzyłem że ta firma może... Krzysztof Brak zainteresowania na złożone zapytanie (2) Brak zainteresowania na zapytanie o wyposażenie kuchni, nie potrafię ocenić... LOKO Ok za dobrą obsługę (1) polecam bardzo miła obsługa zachecam wszystkich do robienia tam zakupów gienek Nie polecam (1) Sprzedają towar z ukrytymi wadami technicznymi które pojawiają sie w ciagu... Ala naprawa ekspresu (1) Najlepszy serwis ekspresów do kawy w Gdańsku pod każdym względem, szybka i... tadeuszk nie kupujcie w Saturn Gdańsk !!! (9) Dzisiaj kupiśmy drukarkę ( a dokładnie urządzenie wielofunkcyjne) Hp C5380 w... Asia G polecam (1) Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm Dawid seaco (1) Bardzo mili i sympatyczni ludzie naprawdę potrafią pomóc gdy ma się problem z... PIOTR Bardzo ładny sklep, szeroki wybór towaru (1) Bardzo ładny sklep, szeroki wybór towaru z różnych branż. Moim zdaniem to... Daniem D. Naprawa ekspresu (1) Jestem bardzo zadowolony z miłej, profesjonalnej i niedrogiej obsługi.... Maciek POLECAM ! (1) Obsługa miła i bardzo pomocna. Ceny też są ok :) i wniesienie. Ustalone... Ilona Profesjonalna i życzliwa, rzetelna informacja (1) Jako klientka (baba!) Cyfrowego Polsatu i Plusa mam od lat świetnie dobieraną... Sylwia Uwaga na kupowanie na raty w tym sklepie (1) Kobieta z punktu ratalnego próbowała mnie oszukać. Poinformowała mnie, że nie... Filip Panowie tam pracujący to jakaś porażka (2) Miałam "szczęście" kupując tam dwa dni temu. Pani bardzo miła itd. ale w... Natalia