Opinia o sklepie (1) Towar dostarczony dokładnie o czasie. Błyskawiczne uznanie niewielkiej... Krzysztof Zakup sprzętu AGD z firmą MW AGD - gorąco polecam! (1) Potrzebowałam zakupić kilka różnych sprzętów do domu. Obsługa była... Aneta Meble kuchenne+ AGD (1) Kuchnie warte polecenia. Super doradztwo i montaż,wszystko w terminie i... Valdi
Najtańsze AGD w 3mieście (1) Wybrałem tą firmę drogą eliminacji droższych ofert. Zaopatrywałem się w... ziem Polecam (1) szybka i sprawna realizacja zamówienia. Fachowe doradztwo. Konkurencyjne... Marcin Firma zdecydowanie godna polecenia (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług MW AGD - szybka realizacja zamówienia,... Magda Skandaliczna obsługa !!!! (2) Przyszłam do sklepu żeby zakupić żelazko. Nie ma chyba lepszego klienta niż... Rozczarowana Naprawa ekspresu NIVONA 855. (1) Korzystałem z ich usług 2 razy. Rewelacja. Bardzo uprzejme i fachowe... Piter W końcu jakaś porządna firma (1) Zakupiłem w firmie MW AGD zmywarkę. Chociaż nie wierzyłem że ta firma może... Krzysztof Brak zainteresowania na złożone zapytanie (2) Brak zainteresowania na zapytanie o wyposażenie kuchni, nie potrafię ocenić... LOKO Ok za dobrą obsługę (1) polecam bardzo miła obsługa zachecam wszystkich do robienia tam zakupów gienek Nie polecam (1) Sprzedają towar z ukrytymi wadami technicznymi które pojawiają sie w ciagu... Ala naprawa ekspresu (1) Najlepszy serwis ekspresów do kawy w Gdańsku pod każdym względem, szybka i... tadeuszk nie kupujcie w Saturn Gdańsk !!! (9) Dzisiaj kupiśmy drukarkę ( a dokładnie urządzenie wielofunkcyjne) Hp C5380 w... Asia G polecam (1) Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm Dawid seaco (1) Bardzo mili i sympatyczni ludzie naprawdę potrafią pomóc gdy ma się problem z... PIOTR Bardzo ładny sklep, szeroki wybór towaru (1) Bardzo ładny sklep, szeroki wybór towaru z różnych branż. Moim zdaniem to... Daniem D. Naprawa ekspresu (1) Jestem bardzo zadowolony z miłej, profesjonalnej i niedrogiej obsługi.... Maciek POLECAM ! (1) Obsługa miła i bardzo pomocna. Ceny też są ok :) i wniesienie. Ustalone... Ilona Profesjonalna i życzliwa, rzetelna informacja (1) Jako klientka (baba!) Cyfrowego Polsatu i Plusa mam od lat świetnie dobieraną... Sylwia