wielkie odchudzanie

zastanawiam sie dziewczyny czy tylko ja sie odchudzam . czy sa jeszcze jakies biedaki tak jak ja? moze podzilimy sie jakimis dietami cud moze ktoras zwas ma jakas super diete po ktorej sie szybciutko chudnie. a moze gg i wspieranie sie nawzajem. pozdrawiam puszyste
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wielkie odchudzanie

Lena ale jak masz te 50 kg przy wzroście 178 cm to lepiej sie nie odchudzaj.

w/g mnie tyje sie przede wszystkim od siedzenia na tylku
i nic nie robienia
w drugiej kolejnosci genetycznie
a dopiero na trzecim miejscu z obzarstwa
i w trzeciej opcji jest super dieta cud - chcesz schudnac - nie zryj tyle :)

pozdrawiam
jurek

wow dostadnie powiedziane -ale taka prawda

szczegolnie dosadnie bo wypowiada sie jurek ktory tak pajacuje ze az strach jak sam wyglada

mialam problem z nadwaga, również stosowałam diety cud.. i nic.. w końcu poszłam do specjalisty - dietetyka.. jem zdrowo, chudnę czuje sie świetnie.. i to wcale bez mega wyrzeczeń jak w tych dietach cud z gazety..

a mozesz podac namiary na lego lekarza?

Przylaczam sie do pytania o tego dietetyka:) gdzie? skad? itd:)

hej Lena widze ze masz ogromne zmartwienie polecam Ci cwiczenia w kapsule vacu well jest to tylko pol godziny dziennie a sa swietne efekty ja korzystam i jest naprawde skuteczne znajduje sie to na wiejskiej 1 przy awfie podam Ci tel jak chcesz sie czegos dowiedziec albo umowic na sprobowanie 504-070-336

Hej,

czy osoba, ktora pisala o dietetyku, ktory bardzo jej pomogl, moglaby napisac gdzie sie udala? Ewentualnie prosze o podanie namiarow na maila

Pzdr

Czy moge raz jeszcze poprosic osobe, ktora pare postow wyzej napisala o jakims dietetyku, ktory jej "wyprostowal" droga do osiagniecia zdrowej, szczuplej sylwetki?

Znalazlam na necie osrodek w Sopocie, ale za karnet miesieczny placi sie ...350 zl...Moze gdzie indzi jejst troche taniej?:)

Pzdr

witam! nadchodzi wiosna więc trzeba pozbyc sie "zbędnych" kilogramów zgadzam sie z Leną:) Ostatnio widziałam reklame salonów np. body-line gdzie prawdopodobnie mozna cwiczyc bez wysiłku za pomoca odpowiednich łożek. Inny natomiast salon proponuje rozbijanie tkanki tłuszczowej za pomoca pradu! Czy ktos z Was korzystał z takich usług? Poniewaz sa to drogie "imprezy" więc chciałabym nawiązac konkat z osobami,które były w takich salonach i faktycznie wiedza czy warto inwestować w takie sposoby. Pozdr.

tak to jest prawda co napsiałas,te łózka w body-line sa rewelacyjne.Moja mama była tam kilka razy,była zachwycona.TO nie jest tania imprezka ale była batrdzo zadowolona.Polecam.

witaj Ola!

dzieki za odzew:) Ne ukrywam,że mnie najbardziej interesuje to czy schudła i jak długo chodziła?

pozdr.

podaj mi maila to ci napisze..

adena6@wp.pl
czekam:)

Inne tematy z forum

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)