wielkie odchudzanie

zastanawiam sie dziewczyny czy tylko ja sie odchudzam . czy sa jeszcze jakies biedaki tak jak ja? moze podzilimy sie jakimis dietami cud moze ktoras zwas ma jakas super diete po ktorej sie szybciutko chudnie. a moze gg i wspieranie sie nawzajem. pozdrawiam puszyste
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wielkie odchudzanie

Lena ale jak masz te 50 kg przy wzroście 178 cm to lepiej sie nie odchudzaj.

w/g mnie tyje sie przede wszystkim od siedzenia na tylku
i nic nie robienia
w drugiej kolejnosci genetycznie
a dopiero na trzecim miejscu z obzarstwa
i w trzeciej opcji jest super dieta cud - chcesz schudnac - nie zryj tyle :)

pozdrawiam
jurek

wow dostadnie powiedziane -ale taka prawda

szczegolnie dosadnie bo wypowiada sie jurek ktory tak pajacuje ze az strach jak sam wyglada

mialam problem z nadwaga, również stosowałam diety cud.. i nic.. w końcu poszłam do specjalisty - dietetyka.. jem zdrowo, chudnę czuje sie świetnie.. i to wcale bez mega wyrzeczeń jak w tych dietach cud z gazety..

a mozesz podac namiary na lego lekarza?

Przylaczam sie do pytania o tego dietetyka:) gdzie? skad? itd:)

hej Lena widze ze masz ogromne zmartwienie polecam Ci cwiczenia w kapsule vacu well jest to tylko pol godziny dziennie a sa swietne efekty ja korzystam i jest naprawde skuteczne znajduje sie to na wiejskiej 1 przy awfie podam Ci tel jak chcesz sie czegos dowiedziec albo umowic na sprobowanie 504-070-336

Hej,

czy osoba, ktora pisala o dietetyku, ktory bardzo jej pomogl, moglaby napisac gdzie sie udala? Ewentualnie prosze o podanie namiarow na maila

Pzdr

Czy moge raz jeszcze poprosic osobe, ktora pare postow wyzej napisala o jakims dietetyku, ktory jej "wyprostowal" droga do osiagniecia zdrowej, szczuplej sylwetki?

Znalazlam na necie osrodek w Sopocie, ale za karnet miesieczny placi sie ...350 zl...Moze gdzie indzi jejst troche taniej?:)

Pzdr

witam! nadchodzi wiosna więc trzeba pozbyc sie "zbędnych" kilogramów zgadzam sie z Leną:) Ostatnio widziałam reklame salonów np. body-line gdzie prawdopodobnie mozna cwiczyc bez wysiłku za pomoca odpowiednich łożek. Inny natomiast salon proponuje rozbijanie tkanki tłuszczowej za pomoca pradu! Czy ktos z Was korzystał z takich usług? Poniewaz sa to drogie "imprezy" więc chciałabym nawiązac konkat z osobami,które były w takich salonach i faktycznie wiedza czy warto inwestować w takie sposoby. Pozdr.

tak to jest prawda co napsiałas,te łózka w body-line sa rewelacyjne.Moja mama była tam kilka razy,była zachwycona.TO nie jest tania imprezka ale była batrdzo zadowolona.Polecam.

witaj Ola!

dzieki za odzew:) Ne ukrywam,że mnie najbardziej interesuje to czy schudła i jak długo chodziła?

pozdr.

podaj mi maila to ci napisze..

adena6@wp.pl
czekam:)

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4