wielkie postanowienie...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dzis koleżanka w pracy mówi do mnie tak: no pani....(...), chyba musi pani troszkę schudnąć przed tym slubem, aby miło było popatrzeć...I wiecie co?? wcale się nie obraziłam, a wręcz przeciwnie postanowiłam jakoś zadbać o siebie, w sumie ma kobietka rację, chociaż nie muszę być wieszakiem, ale trzeba jakoś "wypieknieć", wypracować sobie jakiś swój styl, fryzurę, ładną cerę. Czy wy też robicie ze sobą jakieś "generalne porządki"???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wielkie postanowienie...

hi hi hi

ja to musze chyba przytyć :))
jestem chora od miesiaca :(( i schudłam 4 kg wiec musze przybrać bo mi cycki wsiorbało :((

do tego wychudłam na buzi i jakaś bladziutka jestem, a mój luby to chce zgubic brzuch, którego nie ma... jest gorszy ode mnie !
he he he....

4 kg, no może 5 kg - to jest to!!!zaczynam od ....teraz:):)

ale ja nie chciałam :((
teraz wygladam bleeeeeee jakieś 49 kg, fuj nie lubie byc taka chuda !!! mysle ze musze przybrac ale to nie problem hihihihi

image

Bez generalnych porządków się nie obędzie;) Ale dchudzanie sobie odpuszczam, bo w sukni wyglądam bardzo dobrze:)

5 kg mniej i bedzie cudownie, ale zrobilam juz pierwszy krok, zapisalam sie na tzw "zajecia ruchowe". ma w sumie sporo czasu bo slub dopiero 2 wrzesnia:)zycze wszystkim wytrfalosci.

moje postanowienie:
-7 kilo (nie mam wyjścia, bo suknię mam zamówioną w rozmiarze:36/38

Ja też bym chciała schudnąć jakieś 5 kg i z chęcią bym sie wybrała na jakieś zajęcia ruchowe typu siłownia, aerobik, ale od niedawna mieszkam niedaleko trójmiasta i nie mam tu jeszcze niestety koleżanek, znajomych a tak samej to mi sie nie chce iść :(

do tego nie są potrzebne koleżanki, tylko samozaparcie

ja chodzę na aerobik, 2 razy w tygodniu, powiem ci, że gdybym miała za każdym razem wziąć 5 złotych i iść to bym nie poszła, mam takiego lenia w tyłku
a że płacę za miesiąc z góry, i nikt mi kasy za niechodzenie nie zwróci, to chodzę, i ćwiczę i mam już super łydki i coraz lepszy brzuszek,
ale nic to: muszę schuść :)

my tez 02.09. gdzie robicie??

Do gosia**##: Witaj Gosiu, my tez 2/09/2006, Czy juz macie duzo załatwione, bo ja sie boję ze my w tyle:)??

A niekoniecznie gosia**## tez moze sie przylaczyc?? :) Mamy sale, zespol, fotografa, kamerzyste, mam suknie i pomysl na obraczki. I to chyba na tyle. Bawimy sie w Almie w Sobieszewie, a jak Wy??

Tez masz 2/09???
My mamy salę,kościół, fotografa (1 na plener, 1reportaż:),videofilmowanie, obecnie szukamy zespołu/dj

Kosciol-w sensie zaklepana godzina, czy cos wiecej??

tylko w sensie zaklepania godzina i termin, siostra powiedziała ze to jeszcze za wczesnie - z uwagi na termin ważnosci dostarczanych dokumentów

No to jestesmy na tym samym etapie :) Pozdrawiam serdecznie!!!

No mniej wiecej na tym samym:)- wyprzedzasz o suknię i zespół:)) rówinez pozdrawiam:))

a długo szukaliście zespołu??

U kuzynki na weselu grali rok temu, wiec "sam sie nawinal" :)

ja tez powinnam schudnac z 5 kg, postanowilam calkowicie nie jesc slodycz , ktore kocham......................juz wytrzymalam 2 dni :-)

kasia

Boze dziewczyny, a ja robie wszystko zeby przytyc!!!!!!!!!!!

I nie moge.... szybka przemiana materi, stresy i juz po mnie....

chudziutka taka jestem a slub za 5 miesiecy...

o rany, kazdy ma jakis problem. jeden ma za duzo, drugi za molo.

Ale trzymm za Was wszystkie kciuki.
Soltera

jak ten świat jest stwożony, co?

ja bym chciala być za chuda,
nie musieć wciągać brzucha
i nie martwić się że t czymś wyglądam grubo

ale wiadomo,
każda z nas chciałaby coś zmienić,
powodzenia w tyciu :)

stwoRZony, oczywiście :[

A ja mam wprost odwrotnie, jak koleżanka z kilku wypowiedzi powyżej, mam tylko 48 kg i chciałabym przytyć i nie mogę. To też jest problem, nie mam apetytu, każdy stres mnie zrzera od środka (a mam ich sporo), już nie wiem co jeść aby udało mi sie przytyć, nawet biorę syrop na apetyt i nic!

Pewnie mam kilka kilo za dużo, ale mi z tym dobrze i co ważniejsze mam tak dobraną sukienkę, żeby podkreślała to, co trzeba i ukrywała resztę. NIc nie będę zmieniać.

Brawo!!!

.... a czy któś ma odstąpić trochę biustu ??? :)))
Wczoraj kupiłyśmy z siostra sukienke na moje wesele i trzeba było kupować rozm. 42 bo ma 100cm w cyckach, ot sprawedliwość!!!!
A ja musze zapożyczać ;>

łłeeeeeeeee...............

image

a to suknia mojej sis...

image

fajna co? teraz trzeba zanleźć buciki.....

nacia, gdzie taka pieeeeekna kupilyscie??
zdradzisz??????????????????? w jakim kierunku szukac?????

...wiecie, to jest sukienka z firmy APART, maja piekne suknie i sukienki.... Ja zanałazłam na Allegro i kupiłysmy od jakies laski z Niemiec za 295 zł ale uwazajcie bo taki sam model mozna tez kupic za 399 zł !!!
Jak juz przyjdzie, to dam zanc czy warto było tak naprawde tyle kaski dac, chociaz to wcale nie tak drogo, bo na Gildi za 300 też sie kupuje....

image

nacia mam ten sam problem, ale jest nas sporo hehe

do was wszystkich: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :)))

nacia zdradz gdzie taka kiecke mozna kupic i za ile? prosze!!

image

mnie też brakuje nieco "własności górnych" ;-) bo "własności dolnych" mam w ilości wystarczającej :) na szczęście na nasze problemy są staniki-oszukańce (smieje się, że wtedy "ubieram cycki"), które z A potrafią zrobić B z naddatkiem ;) niestety do sukienki ślubnej bez szans - bo wyłącznie na ramiączkach :(

a ja za to mam typową kobiecą budowę, sporo u góry, wąsko w tali no i szeroko w biodrach...(trochę za szeroko.....) Na diecie od początku roku zgubiłam 5kg (pomaga też rowerek w domu i kurs tańca 4h w tyg). No ale jeszcze kilka cm z bioder to chciałabym zgubić... Mam nadzieję że do czerwca mi się uda! a najlepiej to do końca lutego bo wtedy zaczynam szyć suknię:)

Pumka no ja tez mam słowiańską budowę ;) dużno na górze i w biodrach i mało w talii ;) i też 5 kg poszło ale teraz stoi i nic nawet nie drgnie mi ta waga :(

Dziewczyny z was sa chyba modelki. Ja nie narzekam na gore i dol ale w talii to przydaloby sie troche zrzucic. Moze hula-hop?

Widzę, że sporo z was jest na 2 września - tak jak ja:) a mówicie, że odpowiednie sukienki mogą zatuszować co nie co?? no to świetnie, bo z silną wolą to u mnie lipaaaa, jeszcze jak mój M w morzu to jakoś mogę same warzywka jeść, ale jak już wraca.....to mi apetyt też wraca:):) hihihi