witam

Jestem ze szczecina,przeprowadzam sie do Gdanska, i byłam akurat Gdansku i akurat korzystalam z usług Dajan Taxi zapłaciłam bardzo mało,miałam to szczescie ze numer taxi zdobyłam banalnie,przejezdzała ich taksówka;]
KIerowca bardzo rozmowny ,duzo mozna sie dowiedziec o kulisach pracy taxi ,ponadto firmy taxi sa mi bliskie gdyz córka szczecinie pracowała jako Dypozytor,w trakcie rozmowy z kierowca wyszlo na jaw ile w Gdansku zarabia kierowca taxi,a ile u nas,moja corka jako telefonistka zarabiala 2100 brutto a tu panie maja 1200 na reke smieszne pieniadze,mnie za stres w tej pracy itp jak opowiadala moja corka za 1200 na 3 zmiany nie chcialo by sie powiedziec dzien dobry,a corce odradziłabym prace za takie pieniadze.jetem oburzona.Rowniez owy kieroca potwierdził ze sam by za takie pieniadze nie pracowal. zrazilam sie do gdańska i do tej firmy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: witam

Nikt nie powiedzial ze praca dyspozytorki to kokosy,ja pracowałam w hallo mialam 1700
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapewne brutto;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podziwiam wypowiedź tej Pani i nie wiem o czym ona pisze. Co ma piernik do wiatraka. Przyznam, że ja też nie przepadam za Szczecinem, choć wiele czasu tam spędziłem. Jednak ludzi z tego miasta lubię. Tej Pani n ie znam, ale chyba nie jest ze Szczecina. Pozdrawiam klientów Dajan Taxi i ich pracowników.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

co ma na celu ta wypowiedz?
Pani ma 100% racji co do zarobków mam w tym kregu znajome,placa nie adekwantna do pracy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0