witam wszytskich

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Słuchajcie czytam wasze wypowiedzi na forum i się pogubiłam.
Chciałabym prosić was, którzy już mają wszytsko za sobą gdzie wszytsko załatwić, jaka orkiestra, lokal mam już wybrany ale o reszcie nie mam pojęcia. Pomóżcie mi:)

mój mail- magdaewert@vp.pl
gg- 1932021

Pozdrawiam

Magda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: witam wszytskich

Witaj Magduś,

Pytaj o wszystko....

witaj imienniczko:))

poprzegladaj forum,juz mnostwo pytan,ktore pewnie sama chcesz zadac,sie pojawilo.Jak cos to wal do nas jak w dym

pozdrowka:))

Hejka;)
o? Pluszowa? Nie wiedziałam,że my też jesteśmy imienniczkami...
Buziaki;)

mmegi: jestesmy:) milo poznac kolejna "Magdę"
Tak w ogole na jednym programie zwanym Irc ,mam od lat nick Meg:)

słuchajcie chciałabym się was zapytać kiedy trzeba się zapisać na tkz. termin w kościele lub w USC. pół roku wcześniej czy rok?? czy znacie jakieś agencje, które organizują śluby i wesela ale już sprawdzone;)

myślę, że wtedy cały koszt będziesz musiała pomnożyć przez 2

alice_springs ma chyba racje.Niedosc,ze placisz,za wesele i wsytko inne to jeszcze dochodzi marza takiej firmy.A licza sobie ponoc niezle

wiem wiem tylko widzicie ja szukam bardzo małego kameralnego kościoła w Gdyni. u siebie w parafii napewno nie wezmę ślubu.
Generalnie chodzi mi o to, mam takie marzenie wziąść ślub kościelny ale nie w kościele. Chciałabym mieć wesele w Rzucewie/ koło Pucka w Pałacyku i tam jest prześlicznie. marzy mi się tam ołtarz wsród drzewek, ładna pogoda i goście:) Wiem że jest to mało realne ale pomarzyć zawsze można. Dlatego jest mi potrzebna jakaś agencja, żeby zapystać się czy zbudowałaby mi na godzinkę taki ołtarz:) No i kwstia ceny:)

szukasz we wsi jakiegos stolarza, zrobi ci mały podest z jednym schodkiem, od góry zbuduje bramę, na której upniesz dekorację z tiulu i kwiatów i już! To na prawdę nic skomplikowanego, ot kilka desek. Jeśli masz mejsce, to zapytaj czy nie mają już tego na wyposażeniu? Takie śluby są coraz bardziej popularne, więc może już ktoś tak robił i zostawił taki szkielet. W kwestii formalnej: trzeba namówić do tego pomysłu księdza i uzyskać zgodę od biskupa.
Za zlecenie komuś takiej roboty policzy sobie podwójnie.

Madziu z tego co wiem od koleżanki, która robi wesele w lipcu w pałacyku w Rzucewie, to dają również możliwość zawarcia sakramentu małżeństwa właśnie w pałacyku, może podejmą się też zorganizowania ołtarza przy pałacu??? popytaj :)

o kurcze dzieki tobie serdeczne, kurcze a już myslałam że nikt mnie nie zrozumie:) a masz może jakiegoś e-maila albo gadu do koleżanki to bym się jej poradziła;)

pozdrawiam

jestescie naprawde siuperrrrrr :) zaraz napisze maila do rzucewa:) może sie zgodzą:)

Grałam kiedys na slubie w Rzucewie wlasnie w trakcie zawierania malzenstwa ( a dokladniej z kwartetem smyczkowym) i prowizoryczny oltarz zrobiony byl tuz nad brzegiem morza. Potem gralismy jeszcze do obiadu weselnego. Mysle, ze jest to zrealizowania.

Inne tematy z forum

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...