wiza

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
heheh juz sama nie wiesz jak sie masz reklamowac
niezla beka z ciebie wiza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wiza

madzia b czy ty masz jakis problem ze soba ?????

podobno mozna zrobic ze sa dwa nicki ale jak to zrobic??
hehe

Bo tu jedna beka jest. Wiza nr jeden wizazystka ,ktora nie musi sie reklamowac hehe a co roz sie reklamuje na forum oczywiscie zaraz w obronie na kazdymwatku staje ewai piotr. PODEJRZANE JAK CHLOERA!!!NIE uwazacie kochani??

co widzisz zlego w reklamowaniu sie tutuj moze ktos z tego skorzysta przeszkadza ci to?

nic zlego, ale tak nachalna reklama przy innych antyreklamach wyglada raczej zenujaco nie uwazasz kolego??

ja nie moge wogole o co chodzi????? juz nie mozna o kims dobrego slowa powiedziec bo od razu oskarzenia ze ja to nie ja!!!!!! to jest forum weslene a tu panuje tyle zlosci i asympatii
poza tym o wizie nie wyrazam sie dobrze tylko ja a wiele wiele innych forumowiczek i ona sie nie reklamuje, reklamuja ja osoby zadowolone z jej uslug nie zauwazyles yupi zauwazyles :)))
i od razu pojawia sie" ewai piotr czy to nie podejrzane" puknij sie w glowke :))))))))

Kolego, Ty sie puknij w glowke. Raptem po kazdym watku o wizie zaraz jestes w obronie, czy to nie dziwne??i jak zagorzale broniisz!!!Nigdzie czegos takiego nie widzialam kolego drogi

yupi akurat jestem kolezanka heheheheh moj facet u wizy sie nie maluje hehehehhehhe jak na razie
poza tym nie nie staje w obrone wizy jak ktos stwierdzi ze sie nie podoba jej makijaz bo kady ma do tego prawo ale taki madzik b pisze jakies glupoty i oskarza o reklame !!! bezpodstawnie
poza tym jak widzis zmoj drogi pojawilam sie tylko dwa razy i to dopiero teraz
wiec sie wyluzju

ja tez jestem kolezanka hehe a nie kolega . Porazka to forum , to wojna na slowa i reklama jak cholera, adwokaci najlepsi szkoda, ze wam kochani nie placa za to.

ale wogole czemu tyle w tobie zlosci, zal ci tylek sciska ze wszysycy chwala wize no nie rozumiem no widocznie jak chwala to jest za co ...

Ktos na forum juz napisal ze Wiza sie nie musi reklamowac bo ma bardzo duzo klientek i ja sie z tym zgadzam. Nie zauwazylam zeby Wiza robila sobie reklame na forum a niektore osoby poprostu chyba zazdroszcza klientek. Nie rozumiem po co ludzie na forum pisza takie glupoty

Bo to jest forum, i tutaj sie albo pieje albo obrzuca blotem. a jak ktos tak bardzo sie chwali(az tak bardzo) to podejrzane, niestety:))))i wiekszosc tak sadzi heh

dziwnie do tego podchodzicie,jeśli nawet sie reklamuje-niech to robi jest mnóstwo dziewczyn potrzebujacych dobrej wizażystki-one skorzystaja-a kto nie chce niech nie pisze ani komentuje,chyba ze wam sie nudzi mocno-ja tu znalazłam do niej kontakt ale rozmawialam tez bezposrednio z osoba ktora ja bardzo chwaliła...widziałam jeje makijaże ,kosmetyki na których pracuje sa profesjonalne...hmm mnie to przekonało...kogos nie?to nie korzystaj!!!po co taka zawiść?szkoda ze nawet podczas rzygotowań do tak ważnego dnia znajdzie sie ktś kto musi swoje kilka wrednych uwag wtrącić :(

Ja też uważam, że wiza nie jest jedyna wizazystką w trójmieście. Jak ktoś ma ładną buzię, nie pryszczatą to nie potrzebuje niewiadomo jakiej tapety.

ja nie mam nic przeciwko reklamowaniu sie, tylko po co prowadzic ze soba glupia rozmowe i pozniej podawac namiary na siebie
wiza ma dosyc klientek i wiecej nie potrzebuje???
kto jest taki glipi ze w to wierzy??

do ewa i piotr fajnie ze zawsze macie takie samo zdanie na kazdy temat, zgrana z was para albo ktos jest pod klapkiem hehe

Juz tu pisze, zeby nie bylo:)
Piekna jestem dziewczyny:)))
Bylam na probnym u Wizy:)))

taaa, tez sie zgadzam, ze ktos tu klapeczek za klapeczkiem za kims nosi.:)))i mowie to bez zawisci:)))naprawde:))))

a może rabaciki za pozytywne opinie ;))))) ? hehe

a zkimmam niby takie same zdanie ???i o co chodzi ze niby kogos zachwalalm zjakiegos powodu?? i co myslisz ze przez to bede miec makijaz =gratis hehehehehhe jestem po prostu zadowlona klienta a to jest forum i polecam tym ktorzy sa zainteresowani i o to pytaja

ewaipiotr to akurat po prostu nick....komus brakuje troche liczb w IQ ..

a jednak skumaliscie ze chodzi o IQ

bardzo inteligentny nick...nie ma co;]

przynajmniej po polsku

ojej...az taki trudny jest moj nick? wiesz w jakim jezyq?;]

jejku jak tak czytam to odnoszę wrażenie ,że na prawde sie nudzicie..skąd w was wszystkich tyle złości i zawiśći-spokój..cieszcie sie życiem..pozdrawiam wszystkich(tych bardziej złośliwych również)

MAM PYTANIE TAKIE NA MARGINESIE CALEJ TEJ DYSKUSJI.
CIEKAWA JESTEM ILE KOSZTUJE USLUGA WIZY W DNIU SLUBU +MAKIJAZ PROBNY.BEDE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ.
POZDRAWIAM

hehe, o teraz znow reklama wizy i to juz drukowanymi literami pisana:)))) zeby nikt nie przeoczyl czasem:)))

dla mnie twoj nick nie jest trudny ale chyba masz problemy z jezykiem polskim skoro ciezko ci jest wybrac z niego jakis wyraz na nicka

po mojej pisowni raczej mozna wywnioskowac ze nie mam problemow z jezykiem polskim;] to raczej ty nie mozesz sie zdecydowac na nick bo masz cztery czy piec w jednym..hah

a ewa i piotr moga miec we dwoje jeden nick?

a co cie to interesuej ??! to chyba forum weslne a wiadomo ze slub biora dwie osoby ...nudzi ci sie nie amsz sie czgeo czepiac ...

a ja pisze nt twoj a nie ewyipotra ;] to sa ich imiona i sa dwoma osobami..a ty raczej 5 w jednej nie jestes;p

ale sie usmiałam!

ALE FAJNE FORUM:)

Witam,
widze ze swietnie sie bawicie moim kosztem. Nie chce przeszkadzac ale chcialam tylko napisac ze ZLOSC ZAWISC i NIENAWISC szkodza pieknosci wiec zycze Wam 'pieknej' twarzy na slubie, o ile w ogole jestescie Pannami Mlodymi.

Szczegolnie chcialabym pozdrowic MadzieB....zycze duzo ZADOWOLONYCH klientek.
Pozdrawiam
Wiza

hmm mam nadzieje ,że nie zrobiło ci sie przykro czytając te głupoty-pomyśl czy warto się martwić tak smutnymi ludźmi (zawiść,zazdrość hmm szkoda mi was dziewczęta i to przed ślubem-może zrezygnujcie z pisania na forum jak wam to służy do wyładowania swoich frustracji życiowych?-warto pomyśleć).Do Ciebie Wiza-nie trać czasu na czytanie takich opinii,pewnie masz świadomość swojej wartości,rób dalej to co robisz najlepiej - zreszta klientek masz tyle ,żę nie ma dla mnie terminu;)ale dziękuję za kontakt do Ani ,może mi pomoże wybrac coś bliżej Ustki:).ps pozdrawiam wszystkie szcześliwe i szczere dziewczyny:)

dokładnie! nie warto takich bzdur czytać, szkoda zachodu. A Ciebie Wiza, tak jak napisała Monia, nie trzeba pocieszać. Fakt tylu zadowolonych klientek, które miały okazję Cię spotkać mówi sam za siebie!!! Zresztą Ty sama wiesz jak dobrze robisz swoja pracę... Żal mi tylko tych osób, które mają w sobie tyle zawiści i zazdrości. Ludzie skończcie juz z tym! Życie jest naprawdę piękne!!!

hihihihi
pozna pęknąć ze smiechu...
wiza bierze za probny 50, a za slubny 100 zl - to dla tych, ktorzy nie wiedza.
bawcie sie dalej dobrze
;)

Do Joanka:
podalas bledna cene slubnego.
Pozdrawiam
Wiza