włamania do piwnic-Rumia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Kryminalne Trójmiasto
Pisze ku przestrodze, włamali nam sie oraz kilku sasiadom do piwnicy, masakra. była policja, podobno co chwile dostaja zgłoszenia o włamaniach także uwazajcie

u nas było włamanie na Pomorskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: włamania do piwnic-Rumia

Znajomym w Rumi jakiś czas temu też włamali się do piwniczki, zabrali 2 nowiusieńkie rowery ani razu nie jeżdżone. Problem nie dotyczy tylko Rumi, niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ooo tez tu mieszkam i widzialam dzis obok w bloku policje jak podjechali radiowozem.I co kradna??wszystko co popadnie czy coś konkretnego ?

u nas naszczescie nic nie ukradli ale to tylko dla tego ze oprocz opon nic nie mamy w piwnicy, i na szczescie opon nie wzieli bo pewnie za duze, ale sasiadom zwineli rower narzedzia i tego typu rzeczy.

Zdejmą ich. Zgłaszać każdy przypadek!

uuuuuuuu :( mam nadzieje ze do mnie nie dojda

u nas na sperów też był włam do hali garażowej ale jakiś czas temu już....chcieli ukraś audi sąsiada- załadowali go rowerami i narzędziami z innych boksów z ha,li ale niestety audi miało jakis dodatkowy alarm i nie chciało im odpalić więc zostawili auto na środku hali- takie zapakowane...sąsiad mocno się zdziwił jak rano wszedł do garażu...a kilka dni pózniej zwinęli jakieś autko z bloku obok.

Kolejne wlamania do piwnic tym razem ul. Gdynska - strata rower, widac ze obserwuja kto co ma bo pojedyncze boxy otwieraja - Policja widac nic z tym nie robi a proceder kwitnie od jakiegos czasu - niedawno na Pomorskiej piwnice ludziom pootwierali ale z opowiadan slyszalem ze nic nie poginelo - pewnie ktos ich sploszyl - monitoring na kazdym kroku niestety chyba musi byc w Rumi -masakra.

Zgłosiłeś na piśmie, sprawdziłeś akta sprawy? Na podstawie czego sądzisz, że nic nie robi?

ZŁóż wniosek o przejrzenie akt i zobacz jako pokrzywdzony co zrobili.

Inne tematy z forum

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (56 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...