włosy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
moze jakaś porada na wypadające włosy-tableteczki używałam merz special ale nie pomagaja za bardzo...mam bardzo duużo włosów więc efekty wypadania sanie widoczne ale rano budząc sie znalduje kepki włosów na poduszce i nie jest to przyjemne:(.badałam sie i jest ok wszystko-babka powiedziała ze to ze stresu,albo zła dieta-może miałyście podobny problem i znacie jakies sprawdzone rozwiązanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: włosy

Ja polecam proszki SILICA i tran w kapsułkach

a co to ta silica?w aptece dostane?

To są tabletki z witaminami i wyciągami z ziół. Pomagają nie tylko na włosy ale równiez na cerę oraz wzmacniają paznokcie. Miąłm ten sam problem z włosami pół roku temu i od tamtej pory regularnie biorę te tabletki i naprawdę pomagają. Efekty bedą widoczne już po 6-8 tyg. stosowania. Włosy tez szybciej rosną. bez problemu dotaniesz w aptece.

jeszcze jak napiszesz jaki jest koszt ?:)to juz w ogole bedzie super:)

Miałam kiedyś ten problem, straszne. Kupiłam drożdżowe tabletki Humavit ze skrzypem polnym. Są tanie ok. 10 zł i bardzo bardzo dobre.

a po jakim czasie działanie jest widoczne?dlatego ze juz próbowałam merz special -ponoc najlepszy-tak przynajmniej w aptece mi babka mowiła -a mi nic nie pomogl:(

Działa stosunkowo szybko, stosuje się go 3 razy dziennie po 3-4 tabletki. Działa również na cerę. Naprawdę polecam, nie drogi!!!

Koszt jednego listka w którym jest 20 tabletek, więc na 20 dni to ok. 5-6zł

dziekuje wam dziewczatka:)

Spróbuj szampon VICHY DERCOS i ampułki z tej samej seri...ja same tego nie stosowałam ale znajomej pomogło!!!!!

kupiłam humavit ...hmm a jak działa na cere znaczy co poprawia
?

Monia, polecam ci tabletki SKRZYP POLNY z witaminami, u mne rewelacyjny efekt.

hmmm kupiłam dzis juz humavit tez ze skrzypu i pokrzywy z witaminami babka w aptece mówiła ze pomaga i jest ok.spróbuje jak nie przestanie leciec mi z głowki przejde na sam skrzyp-moze ma wieksza dawke ...?