Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z w/w wódką? Zastanawiamy się nad zakupem większej ilości pod kątem wesela.
20
Re: wódka Navigator
~sssssssss
(12 lat temu)
Jak chcesz zaoszczędzić to kup wódkę Absolwent tania i nie powoduje kaca.
Z droższych Absolut a ta jeśli jest z pruszcza to masz 100% pewności że powoduje kaca jak z Kartuz do Kanady.
01
~radek
(12 lat temu)
jak navigator to pewnie kupujesz w tej hurtowni na zalogowej w gdansku, bo tylko oni ja maja. wodka super, kuzyn mial na weselu i wszyscy chwalili
20
kffiatek
(12 lat temu)
Czyli mam już 2 skrajne opinie. Czy może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat? Chodzi mi o zakup w hurtowni Janus w Gdańsku. Ja wódki nie pije więc nie mam rozeznania w tym temacie :)
00
~menel
(12 lat temu)
super wódka zawsze ja pije jak jest okazja i pani nas z pod sklepu nie goni
11
kffiatek
(12 lat temu)
Brzmi przekonująco....... A może ktoś na poważnie udzieli opini na ten temat?
00
czarna84
(12 lat temu)
Kup butelką, włóż do zamrażalki i jeżeli zamarznie to trefna a jeżeli nie to bierz na wesele, bo inaczej nie mogę Ci nic innego powiedzieć
00
kffiatek
(12 lat temu)
Hmm...ale patent :) Bardziej mnie interesuje jak w smaku i czy ma się po niej mega kaca. Jak dotąd słyszałam same pozytywne opinie, ale szukam na forum opinii ze względu na obiektywność:)
00
Aga M.
(12 lat temu)
polecam taka probe, od znajomych wiem, jak juz pisalam w innym watku, ze maximus nie wytrzymał zimna...
00
kffiatek
(12 lat temu)
haloooooooooo
00
~Eos
(12 lat temu)
no ja tez mam zamiar ja kupic, tesciu ja testował, a on nie pije byle czego, nie raz juz ja kupowal i mial wieu chetnych, zeby im zalatwic, wiec ja sie zdaje na jego opinie
00
~michal
(12 lat temu)
mam pytanie a ile kosztuje 0,5 Navigatora i w jakim markecie można ją kupić
00
~mona
(12 lat temu)
w topazie 19,99
00
~:)
(8 lat temu)
Czy ktoś orientuje się w jakim sklepie stacjonarnym można obecnie kupić wódkę Navigator :)?
00
~Smakosz
(4 lata temu)
Wódka super miałem ją na dwóch osiemnastkach u synów i wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Szkoda, że ciężko dostępna i wychodzi teraz tylko w 0.5 l. Pije się łagodnie i najważniejsze na drugi dzień nie ma mowy o kacu. Polecam z czystym sumieniem.
00
~Robi
(3 lata temu)
Kiedyś ją kupiłem na 18-tkę syna i wszyscy chwalili, zrobiła bardzo pozytywne wrażenie. Teraz chciałbym ją kupić na wesele, ale nie można jej nigdzie dostać. Bardzo dobra w smaku, świetny dozownik i najważniejsze nie powoduje kaca - miodzio.