wolny wybór
Jestem absolwentka WSB w Gdańsku i to zarówno studiów I, jak i II stopnia. Co pewien czas zaglądam tutaj, żeby zobaczyć, co i jak. Wydaje mi się, że większość opinii zostaje tu umieszczonych pod wpływem emocji, negatywnych głównie jak widzę. Każdy ma prawo do swojego indywidualnego odbioru tej uczelni, każdemu należy się możliwość podzielenia się z innymi swoją oceną. Problem polega na tym, że nie każdy robi to szczerze. Zastanawiam się po co ktoś idzie na uczelnię prywatną, skoro nie potrafi zaakceptować faktu, że za naukę tam należy się opłata. Ludzie, przecież to inwestycja w Waszą przyszłość. WSB w Gdańsku zatrudnia bardzo dobrych wykładowców, część z nich dojeżdża na Wasze zajęcia z innych miast, macie do dyspozycji jedną z najlepiej wyposażonych bibliotek, w administracji pracują głównie bardzo młode osoby, które naprawdę chcą Wam pomóc, a Władze uczelni naprawdę są dostępne - wystarczy tylko zapoznać się z godzinami przyjmowania studentów! Nie ma co słuchać opinii osób, które po pierwszym semestrze... no powiedzmy, że same zrezygnowały..... przecież oni praktycznie nic nie wiedzą o tej szkole. Nie daję szkole najwyższych not, ale jestem zadowolona z usług WSB.