wózek BEBECAR Adventure - czy ktoś zna ten model??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dostałam taki model wózka (on jest sprzed kilku lat), ale nie mam do niego żadnej instrukcji obsługi i nie wiem co jak się gdzie montuje, jak rozkłada itd.
mam też do niego fotelik z tego samego modelu - kupiony osobno, ale nie mogę sobie poradzić z jego montażem..
ktoś może miał taki wózek? albo podobny model i zna jego obsługę??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wózek BEBECAR Adventure - czy ktoś zna ten model??

fotelik udało mi się zamontować, ale nadal nie wiem do czego są różne przyciski...

na pewno nie ma tu kogoś kto zna ten model wózka??

:/

a to szkoda..

widzę że nikt się nie odzywa, ale już wczoraj się skontaktowałam z firmą Godex (dystrybutor Bebecara na Polske) i mnie odesłali do p.Andrzeja w sklepie Mama i ja - on faktycznie się zna na tych wózkach b.dobrze
okazuje się też, że to nie jest model Adventure (to linia kolorystyczna) tylko model Unibig sprzed 7 lat :)

to tak tylko piszę, jakby ktoś kiedyś szukał też porady o tych wózkach Bebecara :)) firma (portugalska) swoja drogą bardzo dobra!!!

poda pani model wozka bo samo BEBECAR Adventure nic nie moi poniewaz adventure to dodatkowa wersja wrzuc najlepiej foto to moze cos wykombinujemy

sorki doczytalam sie odezwe sie jak cos znajde

tak, to jest Bebecar Unibig jednak.. jeśli masz jakieś dojścia do instrukcji to chętnie skorzystam ;))
a jak nie to pójdziemy z wózkiem do tego sprzedawcy w Mama i ja, może nam wytłumaczy wszystko na żywo :))

Inne tematy z forum

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...