Wózek bliźniaczy - jaki?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
hej,
wszystkie posty są dosyć "przeterminowane" odnośnie wózków bliźniaczych, stąd nowy wątek i moje pytanie - jaki wózek polecacie a jakiego nie, i dlaczego?
czy któraś z was posiada Taco City Move Duo i może coś o nim szczegółowo opowiedzieć? ;)
z góry bardzo dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wózek bliźniaczy - jaki?

nie kupuj polsko chinskich tworów, ani tramwajów czyli jeden za drugim, ławo prowadzi sie easywalker duo, tfk, poszukaj w bdb stanie lub idealnych wozka, zadbanego uzywanego niz nowego ktorego nie podbijesz na krawezniku, lub dzieci beda sie mialy nie wygodnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja jestem zadowolona z wózka jeden za drugim. Mam BabyActive Twinny, łatwo się prowadzi, wszędzie się zmieści, nie straszne mu krawężniki i polne drogi :)

też byłam bardzo zadowolona z wózka jeden za drugim :) z tym, że ja miałam mutsy duoseat dla dzieci rok po roku, na wielkich pompowanych kołach :)
maclarenem twin techno strasznie źle mi się jeździło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Wózek bliźniaczy - jaki?

Wózek za prawie 3 tysie.. nieźle ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja miałam baby jogger city select ,byłam bardzo zadowolona,duzy kosz na zakupy,skretny, wygodny.naprawde polecam :) wszędzie się zmieści :)

Zdecydowanie TFK Twinner Twist Duo, korzystam od kilku miesięcy, wózek jest rewelacyjny!

Easywalker duo, prowadzi sie lepiej niz wozek dla 1 dzircka

Dziękuję :) też jestem bardziej przekonana do wózka jeden za drugim, nawet jeśli słabiej się prowadzą to przynajmniej wszędzie wjada :) mieszkamy w bloku, musimy jeździć winda więc to chyba głównie od niej uwarunkujemy nasz wybór :)

Są wózki jeden obok drugiego całkiem zgrabne jak np nasz Bugaboo Donkey Twin , wybraliśmy taki bo przy wzroście 160 cm u mnie za bardzo nie widzę wszystkiego gdy są jeden za drugim. Ale jeśli nie masz z tym problemu to pewnie, jeden za drugim to fajna opcja.

baby jogger city mini, wjedzie w każde drzwi jest lekki, zwrotny

Mountain Buggy DUET A może któraś mama posiada ten wózek i może coś powiedzieć na jego temat?
Bugaboo jest bardzo maly, nie tylko bardzo wąski. miałam okazję go prowadzić i nie jest wart swojej ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jestem z Bugaboo zadowolona i wcale nie jest bardzo mały.. no chyba że ktoś ma duże bobasy ;-) Jak kogoś nie stać niech kupi tańszy :-)

Tu chodzi o funkcjonalność a nie cenę, widziałam jak wyglądają w nim roczne dzieci które nie należały do dużych i... Właściwie to w nim nie wyglądały.
Ale za radę dziękuję, na pewno rozejrzę się za czymś tańszym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podlaczam się do pytania. Też jestem za jeden za drugim. Podoba mi się abcdesign zoom ale kurczę drogi jest :p
Dla mnie wadą nie do przejścia jest to żeby jedno z dzieci nie siedziało "pod drugim' a większość wózków taka jest niestety.

dziewczyny jak podoba wam się jeden za drugim polecam najpierw iść do dklepu go zobaczyć i przejechać się pustym, ja po takiej wizycie się zniechęciłam, nie miałam siły podbić go do góry a gdzie jeszcze waga dzieci. Dlatego zdecydowałam się na baby jogger city mini, odkupiła go ode mnie mama bliźniąt niespełna rocznych która używała też baby joggera z tym że city select? jeden za drugim, wymienila właśnie z tego względu że było jej już bardzo ciężko podbijać pod krawężniki itd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Martuś..Przecież napisałam że moje dzieci mieszczą się znakomicie :-) "widziałam jak wyglądają w nim roczne dzieci" u szwagra znajomej kuzynki koleżanki? ;-)) Drogi więc na pewno zły i niedobry w tańszym dzieci będą wyglądać lepiej :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście najlepszy wózek bliźniaczy to EasyGo Domino. Wychodzi najtaniej, jest solidny, dobrze przemyślany i bezpieczny.

Inne tematy z forum

Czynna logopeda z Rumi z przedszkola "Pod Topolą" na showup (3 odpowiedzi)

Zróbcie co chcecie z tą informacją, ale Pani i występuje na żywo i pracuje z dziećmi...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)