wrazenia po targach

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
I jak dziewczeta? Jakie wrazenia? Jesli o mnie chodzi to za malo miejsca na taka liczbe odwiedzajacych, wlasciwie to przedzieralismy sie od stoiska do stoiska tylko po to, zeby wziac ulotki z adresami www i na spokojnie w domu przejrzec oferty. Poza tym oprocz zaproszen i firm dekoratorskich to nie znalezlismy nic co by nas zainteresowalo - sale i fotografa mamy, kamerzysty nie chcemy, sukienka juz wisi w szafie, a to bylo 90% wystawiajacych sie firm. Brak fryzjerow, cukierni, salonow kosmetycznych, tylko 1 stoisko z oferta obraczek. Bida....
Generalnie - dobrze, ze takie imprezy sie odbywaja, ale organizatorzy maja jeszcze duuuuzo do poprawienia, miejmy nadzieje, ze wyciagna wnioski na przyszly rok :o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wrazenia po targach

witajcie, mam podobne zdanie na ten temat. Ciasno i duszno. Bardzo liczyłam na cukiernie, ale się rozczarowałam. Czy w 3mieście są tylko 4 auta chętne zawieźć młodą parę do ślubu? Nef gratuluję nagrody niespodzianki. Na pocieszenie znalazlam firmę oferującą zaproszenia takie, które mi odpowiadają po niższej cenie. I to w zasadzie wszystko. Pozdrawiam.

peggy napisał(a):

> Nef gratuluję nagrody niespodzianki.

Chyba nie bardzo wiem o co chodzi????

Jak byłam na targach, to słyszałam jak prowadzący o Tobie mówił, żebyś sie do niego zgłosiła po odbiór nagrody za to że najbardziej udzielasz sie na forum.Pozdrawiam

tak nef, też to słyszałam ! Wyraźnie prowadzący mówił, żeby nefretete pokazała się na scenie żeby odebrać nagrodę za udzielelanie się :o)
Nasze wrażenia po targach są takie same: wąsko, mało miejsca, mało firm. Liczyliśmy na znalezienie obrączek (jedno stanowisko) i zaproszeń (2 stanowiska). Bardzo ładnie prezentowały się salony: Agnes i Marietta. Mało było wizażu (1 stanowisko) i mało w ogóle zabrakło firm oferujących podróż poślubną :o( Byliśmy 2 godziny i było fajnie, ale żadna wielka rewelacja...spodziewaliśmy się więcej wszystkiego. :o)

Yyyyyyy....gdyby ten ktoś czytał forum to by wiedział,że ja jestem w pracy.A poza tym nie uważam aby należało mnie nagradzać za to,że się tutaj udzielam.Poniekąd mam taką funkcję (moderator) a po drugie robię to bo lubię i sprawia mi to wielką przyjemność :)Więc nie uważam,że powinnam laury za to zbierać.
A tak poza tym to gdyby ta osoba chciała się ze mną skontaktować to z pewnością znalazłaby na to sposób :)

Ale dzięki za informację kobitki :)

uważam, że targi te były DO BANI!!!
Jak weszłam do tej opery to myślałam, że to dopiero jakiś korytarz przed..... a to już KONIEC stoisk.
Liczylam na zespoły muzyczne, że będą rozdawały płyty i będzie można pogadać z nimi trochę, a tu nic no poza VIVĄ na którą nie trafiłam.
Byłam dwie godziny, zadnych konkursów, pokazów, no jedynie pokazy tańca ale to mnie absolutnie nie interesuje!
Podsumowując rozczarowała się!

Heh, ja byłam w podobnrj porze co wy, bo załapałam się na pokazy make up, słyszałam, że dla Nef jest nagroda, za udzielanie się, ale zespołu już mi się oglądać nie chciało :) Ja jestem zadowolona, bo znalazł się fotograf, dekorator i DJ :)a po wszystkim tata nas zabrał do upatrzonego lokalu, gdzie można było wszystko spokojnie obgadać :)

Mi również się nie podobało - za mało miejsca i za dużo ludzi. Pozbierałam tylko ulotki i na spokojnie je przeglądałam w domu. Tak nie mogłam się doczekać tych targów, a teraz jestem bardzo rozczarowana i nic więcej. Szkoda :(

Mam tyle wizytówek, że się szczerze mówiąc połapać nie mogę :(

Ja też myślałam że będzie trochę więcej stoisk. No i racja, że troszkę ciasnawo. Liczyłam na pokaz fryzur ale się chyba spóźniłam:(
Ale tak poza tym nie żałuję, że się tam wybrałam. Spotkałam trochę starych znajomych, którzy jak się okazało też w tym roku biorą ślub:)
Poza tym chyba znalazłam fotografa i udało mi się zaangażować mojego lubego w wybieranie zaproszeń:))))
Pozdrawiam

Eos dzieki wielkie za songa ! A mnie tam nie bylo :((( buuuuu.... Szkoda, bo chcialam oprocz tego, ze poogladac te wszystkie weselne cacka to jeszcze przykoolac Was Drogie Kolezanki Forumkowe ;) Powiedzcie mi, ze nie mam czego az tak bardzo zalowac...... plisssss !!! Wybieram sie natomiast 13-tego do Katowickiego SPODKA ! Pozdrowionka !

A jak wam się podobały sukienki wystawione na targach , niestety nie moglam dzisiaj byc , to moze mi chociaz cos podpowiecie .

No taaak Salma, tyle ludzi było, że i tak byś żadnej z nas nie wylookała, nawet gdybyśmy miały napisane na czołach kto jest kto!! byłabyś zajęta przepychaniem się przez tłuuumy!!!! a kiecusie były nawet nawet :) jedna taka z marietty mi w oko wpadła i stałam przy niej dobre 15 minut ;) od razu przy wejściu po lewej stronie - ecru, na wierzchu z koronką z platynowym wzorkiem .... :) ech .......
i kilku znajomych ze studiów się spotkało :)

Ja też odniosłam wrażenie że więcej było do tych targów przygotowań niż to było warte. Chyba w internecie jestem w stanie znależć więcej ofert ,no i u was na forum. Piszcie dziewczyny bo wasze doświadczenia bardzo pomagają w przygotowaniach.Może następne targi to wy zorganizujecie!?

Planowałam wybrać się na targi, ale czasowo się nie udało. Z tego co czytam, to jednak nie żałuję. Pozdrawiam forumowiczki

mi tez niestety(stety) nie udalo sie dotrzec. a bardzo liczylam ze poslucham 2 skrzypaczek (a raczej skrzypaczki i wiolonczelistki), ktore oferuja oprawe muzyczna w kosciele. czy ktos je wysluchal, jesli tak to prosze o opinie-chocby na mojego mejla.

dzieki i pozdrawiam

Ale moje panie w zeszlym roku te targii byly identyczne wiec te ktore byly tam rok temu chyba wiedzialy na co sie przygotowac. Ja jestem taka osoba i niestety musze powiedziec ze organizatorzy chyba nie wyciagneli wnioskow z zeszlorocznych opinii. NIESTETY.

Ale nas- ślubujących w tym roku już niestety nie będą te targi interesować.... do czasu aż własne córki wydawać za mąż będziemy :)