wrażenia z panieńskiego
mialam z piatku na sobote. Miejsce dość nietypowe bo w Cristalu we Wrzeszczu, ale miałam mieszane towarzystwo , czyli młode dziewczyny i te przeżywające drugą młodość więc ważne było by wybrac takie miejsce gdzie każdy mógł sobie poskakać. Jesli chodzi o atmosferkę to była to faktycznie jedna z najwspanialszych imprez ever. Na parkiecie zostawiłyśmy siódme poty, dziewczyny zamawiały dla mnie piosenki, nawet podpusciły jednego kolesia by wreczył mi różę podczas dedykacji.
Panowie chętnie prosili do tańca, a ja korzystałam z okazji by poćwiczyc przed weselem :) Od moich dziewczyn dostałam 2 komplety seksownej bielizny, tłuczek do mięsa, ozdobę na rękę i podwiązkę, którą mialam na nadgarstku przez cały wieczór...balowałyśmy do końca imprezy, czyli 4:00 rano. Jedyną nie fajną rzecza były ceny..ale postanowiłysmy to zignorowac i przez jeden wieczór poudawać burżujki. Dziękuję moim kochanym dziewczynom za cudowną zabawę!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie chętnie prosili do tańca, a ja korzystałam z okazji by poćwiczyc przed weselem :) Od moich dziewczyn dostałam 2 komplety seksownej bielizny, tłuczek do mięsa, ozdobę na rękę i podwiązkę, którą mialam na nadgarstku przez cały wieczór...balowałyśmy do końca imprezy, czyli 4:00 rano. Jedyną nie fajną rzecza były ceny..ale postanowiłysmy to zignorowac i przez jeden wieczór poudawać burżujki. Dziękuję moim kochanym dziewczynom za cudowną zabawę!!!!!!!!!!!!!!!