Produkty, które kupowałem to dyski twarde do macierzy raid. Kontakt bezproblemowy, towar zamówiony był na czas, nawet trochę wcześniej, odebrałem osobiście w jednym ze sklepów. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ można było porozmawiać, ustalić szczegóły, a właściciel wykazał zainteresowanie i zaangażowanie, znając nie tylko chwilową sytuację na rynku, ale też proponując odpowiednie do potrzeb zamienniki i możliwości. Koniec końców dobiliśmy targu, a co ważniejsze - udało mi się dostać nawet kable sata600, których nigdzie w innych sklepach nie było! Podsumowując, jestem bardzo zadowolony, i marka sklepu, oraz moja opinia się utrwaliła - ponieważ to już nie pierwszy mój zakup. Zawsze istnieje możliwość negocjacji ceny, ewentualnie wykombinowania odpowiedniego dla obu stron rozwiązania. To podejście do klienta robi wrażenie, i ze względu na sporą ofertę oraz ogromną elastyczność, sklep mogę z czystym sumieniem polecić! Na duże, i małe zakupy! Kupiłem też mikrofon za 16zł, który działa świetnie, nagrywa prawie jak jakiś drogi dynamiczny - a nagrywam głosowo sporo i testowałem chyba z 10 mikrofonów, więc był to strzał w dziesiątkę.