nigdy więcej (1) tragedia. klawiaturę zamówiłam 30 grudnia. okazało się, że towar, który jest... Agata UWAGA na KOZAK (1) Kupiłem sprzęt, który okazał się uszkodzony, mam POWAŻNE PROBLEMY Z... Tomasz dobry sklep! (1) bogaty asortyment od ręki co można rzadko spotkać w tego typu sklepach.... xijegabu
Wszystko jak nabardziej ok (1) Polecam z czystym sumieniem, mają niemal wszystko na miejscu, dostępne od... Ecki przyzwoita firma (1) nie zgadzam się z poprzednikami, nie jest to zły sklep. pracownicy pomagają... tajemniczyklient Drukarka do nadruku na płytach CD/DVD (1) Potrzebowałem drukarkę do nadruku na płytach - fachowo zaprezentowali... Zadowolony Niekompetentnosc firmy (1) dwie karty dźwiękowe firmy 4 word 7.1 oddałem do reklamacji z powodu... Michał C Pajace (1) Niekompeteny pan Piotr wali ścieme i nie ma pojęcia o sprzęcie komputerowym.... wkurzony klient nie polecam (1) stosują nielegalne praktyki, jak chcesz zapłacic kartą doliczają do ceny 2% drowal Jagoda - opinia (1) Kupiłam drukarkę HP P1102 . Nie dość, że tanio to dostałam jeszcze kabel USB... Jagoda wrażenia z zakupów (1) Produkty, które kupowałem to dyski twarde do macierzy raid. Kontakt... piotr arłukowicz Polecam zakupy w tej firmie. Miła i fachowa obsługa. (1) Polecam zakupy w tej firmie. Miła i fachowa obsługa. Nie wciskają nic na... Irek Błędna ekspertyza (1) Pracownik serwisu przez tydzień dumał nad laptopem, by w końcu ogólnikowo... piotrek Od lat robię u nich zakupy - a teraz uruchomili sklep internetowy !!! (1) Od lat robię u nich zakupy - zawsze miło, szybko i tanio (zdarza się co... Irekk ETUI do DVD (1) Jest to niezrozumiałe aby w takim sklepie z takim asortymentem nie mieć ETUI... KamerTom świetny sklep (1) w sklepie pracują osoby, które są zawsze chętne do pomocy, co więcej pomoc... kasia Najlepszy sklep z płytami w Gdańsku. (1) Uważam, że Kozak to najlepszy sklep z płytami i akcesoriami użytkowymi... Brzoza