wróżka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy macie może namiary na jakąś wróżkę (może sprawdzoną?!), bo chciałabym się raz wybrać .......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wróżka

podaj jakis adres mailowy gdzie ci te namiary wyslac bo na forum jest zakaz reklamy

Super, mój adres to bimbi@buziaczek.pl
Z góry dzięki, pozdrówka!

Powiem szczerze tez chcialabym wybrac sie do wrozki ale nie znam nikogo kto moglby mi polecic, jesli byloby to mozliwe prosilabym rowniez o namiary

Tak szczerze pisząc to odradzam chodzenie do wróżki.Kilkoro z moich znajomych było i tylko w niewielkiej części sprawdziło się to co wróżka powiedziała.Oczywiście na temat zdarzeń z przeszłości wiedziała wszystko,ale coś do przyszłości to nie bardzo.Podam przykład.Moja koleżanka odwiedziła taką wróżkę i ona jej wywróżyła że bedzie miała w roku chyba 2003 już męża i dziecko w drodze.No i lipa....Bo ona nie ma ani męża,ani dziecka ani nawet chłopaka.Co do kierunku studiów to się sprawdziło,ale takie coś to i ja mogłabym jej "wywrózyć".Też kiedyś miałam zamiar odwiedzić takie medium,ale jakoś nie dotarłam a teraz nie mam ochoty.Jakoś wróżką nie wierzę od tamtej pory,ale jasnowidzowi to pewnie bym uwierzyła.