wspaniałe przedszkole
Do wyrażenia opinii skłoniło mnie ostatnie wydarzenie w placówce,a mianowicie nowy plac zabaw,na który wszyscy oczekiwali z utęsknieniem.To była wspaniała,wspólna inicjatywa rodziców i nauczycielek,a szczególne uznania należą się jednej z mam i p. dyrektor,które włożyły w tę inicjatywę całe swoje serce- wszystko dla dzieci.Wreszcie 1 kwietnia – i nie był to żart prima- aprilisowy- w ogrodzie pojawił się przepiękny,kolorowy,ekologiczny plac zabaw.Dlatego jestem bardzo zdziwiona niepochlebną,wręcz wrogą oceną mojej poprzedniczki.Wrogą dlatego,bo uważam,że nigdy nie jest tak źle,by ocenić kogoś na same 1-nki.Podobnie na same 6-tki.W drugim przypadku pachnie trochę pochlebstwem,w pierwszym zaś-wrogością i złym nastawieniem.Oboje z mężem jesteśmy BARDZO ZADOWOLENI z przedszkola.Nasze dziecko uwielbia chodzić do przedszkola,jest pogodne,radosne,jednym słowem szczęśliwe.I żeby nie było tak cukierkowo,mam jedno zastrzeżenie-wygląd budynku:jest stary i wygląda tak,jak wygląda.Jedynie,co można poprawić,to czystość.Szczególnie w szatni w okresie jesienno-zimowym jest brudno,sprzątaczki mogłyby częściej tam odkurzać i dbać o estetykę pomieszczeń.