Przedszkole nr 2

Przedszkola

Gdańsk, Jacka Malczewskiego 31

wspaniałe przedszkole (2) Moje dzieci biegły do tego przedszkola codziennie z radością. Panie pełne... abc stanowczo odradzam przedszkole numer 2 (3) jednym słowem,przechowalnia dzieci ,brak kreatywności i pomysłów.Jedyny... MARIA Najlepsze przedszkole w Gdansku!!!! (1) Wspaniałe przedszkole, polecam wszystkim. Super jedzenie, bardzo dobre... Monika
Dzieci z rocznika 2012 - rozpoczynające w tym roku przedszkole nr 2 (2) witam wszystkich rodziców .Poszukuję kontaktów z rodzicami dzieci - które... Marzena wspaniałe publiczne przedszkole! (1) Jestem 100% pewna, że we wspomnieniach synka to przedszkole będzie się... mama zerówkowicza polecam (1) synek trafił tam po naszym rozczarowaniu przedszkolem prywatnym i byłam... mamawoja Naprawdę polecam (1) Bardzo przyjemne przedszkole. Miałem tam synka, teraz chodzi córka. I w... SZ PRZEDSZKOLE, KTÓREGO SZUKASZ (1) To właśnie przedszkole bez wahania polecam wszystkim, którzy chcą swoim... Karola Polecam (1) Miła, fachowa obsługa. Budynek nie pirwszej świetności, ale przecież nie o to... Mama Oliwii super przedszkole (1) pełen profesjonalizm; polecam maluchom i ich rodzicom mama nie wybierajcie tego przedszkola (1) Zabrałam dziecko po pierwszym roku. Jednym słowem "PRZECHOWALNIA DZIECI".... zawiedziona wspaniałe przedszkole (1) Do wyrażenia opinii skłoniło mnie ostatnie wydarzenie w placówce,a mianowicie... dorcia nie polecam tego przedszkola (1) Naprawde nie polecam nikomu tego przedszkola. Przestrzegam rodziców przed... mama Polecam!!!Bardzo dobre przedszkole!!! (1) Przedszkole dla mnie i dla moich dzieci fantastyczne. Najlepsza opieka, jaką... szczęśliwa mama isskkaaa - opinia (1) nic dodac nic ująć!! REWELKA isskkaaa