wspomóż życie studenta

Dzień dobry!
Jestem studentką pierwszego roku na UAM. Chciałabym się zwrócić do Państwa z prośbą o pomoc. Mianowicie potrzebuję środków pieniężnych na podstawowe środki do życia. Życie studenta wymaga wielu poświęceń także finansowych, a o pracę łatwo nie jest (nie chcę szukać sponsora, albo pracować w innych formach osoby do towarzystwa- tylko taka pracę najczęściej oferuje się studentce). Chciałabym bez wyrzutów sumienia kupić sobie nową książkę, bluzkę, czy iść do pubu ze znajomymi, dlatego proszę o przesłanie choćby 1 zł. Będzie to świadczyć o Państwa chęci pomocy i zrozumienia dla życia studenta, za które z góry bardzo dziękuje.
Nr konta: 46 1050 1735 1000 0090 6323 2400

P.s. Jeśli dla kogoś moja wypowiedź jest zbyt szczera lub ktoś uważa, że jest nie na miejscu, bądź stwierdzi, że inni potrzebują o wiele więcej i sobie radzą to po prostu niech nie wysyła tych pieniędzy i obejdzie się bez zbędnych komentarzy. Dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wspomóż życie studenta

okej. powstrzymałem się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisas przeciez jest mnóstwo pracy dla studentów. To jakas kosmiczna sciema.

też mi się marzy jakiś jadowity komentarz w stylu "jak ja się uczyłam, to z********ałam po zajęciach w stoczni, a po stoczni w knajpie...", ale się powstrzymam (kłamstwo i zaprzeczenie), bo mam dziś jakiś taki refleksyjny nastrój i spokojny dzień (prawda).

dzień dobroci dla leniwych studentów.

właściwie, to mogę sobie pozwolić na jakikolwiek komentarz, ponieważ nie jestem żadną z osób wymienionych w "ps".

DO ROBOTY, KRÓLEWNO!

Tam się zaraz boczycie.
Ja powiem tak, kolo (czy kto tam) zbiera na piwo bo chyba jakoś sesja dogorywa i ja to rozumiem. Rozumiem, bo w różnych stoczniach w Europie pracowałem, a każdy stoczniowiec wypić lubi (no ci z rozruchów to mniej, bo to elita, ale mimo, że ja z nich to bratałem się ze spawaczami)
Kasy teraz nie prześlę. Ale jak mi Gość wklei scan ocen na II semestr (a uznam, że b. dobre) z danymi do weryfikacji prawdziwości konta to prześlę na dobry browar. ( o ile dożyję)

aaa to studentka to pewno dobre perfumy lubi.
Kobieta musi fajnie pachnieć. Czekam na scan ocen z II semestru.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może ja tez podam numer konta ?:)
bo sama wychowuje 2 dzieci, studiuję (dziennie), pracuje ( o ja głupia .. mogłam się nie przyznawać ;p)
a życie przecież drogie jest ... ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...