wstyd dla Gdańska

Witam! Korzystałem z usług tej firmy często, jednak muszę stwierdzić że od paru miesięcy jakość świadczonych usług znacząco się pogorszył. Częste spóźnienia, nie znajomość miasta, nie bijanie rabatów. A po za tym kierowcy są niekulturalni, chamscy szczególnie panowie 5 i 117. coraz gorsze samochody. To wstyd dla naszego pięknego miasta. Mam nadzieje że moja opinia jak i wiele podobnych, skłoni właściciela nad zmianami. Nie polecam, w mieście jest wiele innych korporacji świadczących usługi na o wiele wyższym poziomie niż ta firma! niestety!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: wstyd dla Gdańska

zgadzamsie z Toba kolego z nr.117 nie mialem przyjemnosci jechac ale z panem nr 5 tak bialy okular bardzo niemily wrecz chamski prosba do wlasciciela firmy panie wez sie za dyscypline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wstyd dla Gdańska

Misiek 5 to stary alkoholik i kolega prezesa więc na pewno nic z nim nie zrobi , pracowałem kiedyś w tej firmie.Banda cwaniaków którzy wybierają co lepsze kursy , pozwalają na jazdę zdezelowanym autom , a w autach jest brud , smrud i ubustwo. Apeluje jednak abyście nie skreślali tej firmy , w niej również jeżdżą mili,uczciwi kierowcy, czystymi,pachnącymi autami.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1