wydaje mi się...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
ze dawniej to forum bylo na prawdę z prawdziwego zdarzenia. były dobre rady,pomoc w znalezieniu knajpki na wesele,samej organizacji,fajnych zespołów... wystarczy poczytać archiwum . a teraz nie ma odzewu jak na prawde sie czegos potrzebuje.ja na przykład chce znalezc porzadny zespol,ktory nie zanudzi moich gosci i co... tylko cynik sie odezwał.dzieki .musialam sie wygadac

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wydaje mi się...

Asiunia, ja nie miałam wesela, więc nie mogę Ci nikogo polecic, a co do tego że coś złego stało się z tym forum, to nie do końca jest tak... zawsze były tu jakieś trole co mąciły wodę ...

Pozdrawiam i życze powodzenia w dalszych poszukiwaniach

czerwcowa

my mielismy dj, wiec co do zespolow nie mamy zadnego doswiadczenia

A ja bede radzic dopiero po moim weselu, odezwe sie jak jeszcze bedziesz czegos poszukiwala po 10 wrzesnia

dziewczyno obseruje to co piszesz i smiac mi sie chce- masz ponad rok do slubu a juz sie tak aktywnie udzielasz
do tego jeszcze piszesz ze forum dawniej bylo lepsze- ciekawi mnie ile juz na nim siedzisz - rok?

A co cie obchodzi to ile kto się udziela???? Zachowaj swoje komentarze dla siebie, bo nie sa związane z tematyką forum

dzieki za wsparcie Turbo M.

nie ,nie rok ,ale wystarczy przejrzec archiwum w konkretnym temacie i wszystko wiadomo.a to ze mama rok do slubu to wcale nie znaczy ze jestem nawiedzona tylko,ze chce miec jakis wybór - a nie wybierac z odrzutów,po tych, którzy rok wczesniej sobie zaklepali najlepszych. pozdrawiam

Asiunia moge polecić tobie zespół, kóry grał na naszym weselichu. Tel do wokalisty Tomka B. a zarazem trębacza (z zawodu muzyk) to 0609-794-299 Zespół jest z Luzina, polecam serdecznie!Ja jestem zadowolona w 100%.
Życzę powodzenia w przygotowaniach przedślubnych.
p.s. Masz rację forum bardzo straciło na wartości...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0