Witam 30.05.2011 odbieram mieszkanie w stanie deweloperskim 56,6 m2 poszukuję godnej polecenia ekipy która wykończy mieszkanie pod klucz. Mieszkanie znajduje na Zakoniczynie Gdańsk
00
Re: wykończenie pod klucz
~Kasia
(13 lat temu)
A może firma T&J Project z Rumi 501-312-500. Ja u nich zamawiałam meble do kuchni i szafy Indeco. Na styczeń planuję remont pokoju i zrobią mi meble na wymiar, a oprócz tego malowanie i szpachlowanie. P. Tomek dobrze doradza projektując. Jestem zadowolona z jakości i wykonania,a cena jest przystępna.
01
~mallukas
(13 lat temu)
wykonczenia remonty 512-588-177
00
~iwona
(13 lat temu)
Znam solidnego stolarza - zrobi każdy rodzaj mebli i zabudowy. MOCCARTE p.Zbyszek 669 537 666.
Witam
Jestem zainteresowany.
Prozę o maila to prześlę zdjęcia z naszych realizacji i zaproszę na budowę
Leszek
Interior
660-400-112
leszek.interior@op.pl
00
~damiian
(13 lat temu)
Wiele dobrych firm budowlanych znajdzie Pan w serwisie ze zleceniami budowlano-remontowymi: http://www.ktozbuduje.pl
Jest tam wielu fachowców z okolicy spośród których można wybrać tego, który będzie najlepszy.
Pozdrawiam
polecam fachowcow robia naprawde super i wszystkim sie zajmuja
pan dawid 793222833
01
~Agata
(12 lat temu)
A mój brat kupił mieszkanie w Gdyni i wykańczała mu firma Perfect Construction......z Rumi chyba .....wygląda fajnie:)
480
~Ja
(12 lat temu)
Polecam mariuszspuw.remontuj.pl
04
~Małgorzata
(12 lat temu)
Bardzo zależy mi na opinii o Perfekt Construction z Rumi, ponieważ planuję podpisać z nimi umowę. Czy są solidni?
478
~ja
(12 lat temu)
Standardowo na 10 firm z rumi wejcherowa 1-2 sa dobre reszta to pijaki w busie t4.Prosze przemyslec i wziasc firme z Gdanska Gdyni zarejestrowana .
72
konto usunięte
(12 lat temu)
Przy wykończeniu mieszkania można się samemu wykończyc.... Nikogo nie proponuje i za nikogo nie recze.... Prace wykonuje sam współpracując z indywidualnymi wykonawcami wszystko firmuje... wystawiam FV działam tylko z umową .. takich szukaj
00
~user
(12 lat temu)
To zależy jacy wykonawcy od PC będą u Ciebie pracować..
563
~Perfect Construction.
(11 lat temu)
Cieszymy się, że dla niektórych jesteśmy już taką konkurencją, że aż oczerniają nas na forach, nie będąc naszym klientem (Olena) :)
Miło nam poinformować, że nasza oferta jest już polecana przez ośmiu
deweloperów w Trojmieście oraz dwie największe agencje nieruchomosci.
Jesteście niesolidną firmą, która nie wywiązuje się z zapisów umowy dotyczących napraw gwarancyjnych.
925
~Nabity w Perfect Construction
(11 lat temu)
Jakość specjalistów jest porównywalna z fachowcami z Usterki TVN. Na odpierdziel. Gwarancja na prace jest tylko papierowa. Niestety nie ma szans na naprawienie szkód fachowców z PC w ramach gwarancji. Zdecydowanie NIE POLECAM
845
~Perfect Construction
(11 lat temu)
:) Jasne...
W razie reklamacji proszę o kontakt
maciej@perfectconstruction.pl
P.s
Nasza firma posiada polisę OC PZU na 2 000 000 zł
380
~jan
(11 lat temu)
a na jaką kwotę posiadacie polisę od ryzyk budowlanych? To jest istotniejsze dla zleceniodawców, a nie polisa OC z której nawet cesji nie można zrobić na zabezpieczenie umowy... ;]
polecam firme remo styl zgdyni robili mi lazienke kuchnie i oglne prace jak szpachlowanie malowanie hmmm ja jestem zadowolona takze polecam strona firmy http://www.remo-styl.pl
00
kmarek801
(12 lat temu)
ja polecam firmę która wykonała mi mieszkanie razem z projektem wykonanym przez architekta, solidna firma z siedzibą i stałymi pracownikami, szybko załatwili sprawę i jestem zadowolony. http://www.idealnewnetrze.eu/
pozdrawiam Marek
10
~ktos
(12 lat temu)
czy mozecie polecic firme do wykonczenia mieszkania 3pok. (bez lazienki), ale z terminami wolnymi w lutym?
z gory dzieki!
00
~budowlaniec
(12 lat temu)
gdzie jest to mieszkanie do wykończenia?
00
~ktos
(12 lat temu)
chodzi o Gdynie-Karwiny
00
~budowlaniec
(12 lat temu)
511 159 159
00
~tomasz
(12 lat temu)
usługi remontowo budowlane. tel. 516 140 574
00
~maly
(12 lat temu)
512-588-177
00
~dori
(12 lat temu)
Proszę obejrzeć prace na stronie http://www.malyduzyremont.pl - wysoka jakość świadczonej usługi, przystępne ceny - tel. 697086093
10
~maciej
(12 lat temu)
polecam swoje usługi 884 984 982
01
~Natan
(11 lat temu)
Mi robiła firma Twój Dom z Gdańska, niestety nie wiem gdzie jest biuro ale mam tel do Pana Arka 508149123 , chciałem trochę pomóc fachowcom ale mi nie pozwolili i chyba dobrze.
00
Sajwer
(11 lat temu)
Twój Dom można łatwo wygooglować. Tam jest adres i pozostałe dane.